Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση ΠΣΕΕΠ για Πρακτικό Συμφωνίας νέας ΕΣΣΕ και Εσωτ. Κανονισμού

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία σήμερα οι συναντήσεις των διαπραγματευτικών ομάδων του ΠΣΕΕΠ και της Εταιρείας με την υπογραφή Πρακτικού Συμφωνίας για την νέα ΕΣΣΕ και τον Εσωτερικό Κανονισμό το οποίο και επισυνάπτεται για να γνωρίζουν όλοι οι συνάδελφοι τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε..
έκτακτο ∆ιοικητικό Συμβούλιο όπου ενημερώθηκαν όλα τα μέλη του ∆.Σ. για το περιεχόμενο του Πρακτικού Συμφωνίας.

Στη ψηφοφορία που ακολούθησε υπέρ της έγκρισης του Πρακτικού Συμφωνίας ψήφισαν υπέρ 18 έναντι 1 του Αγωνιστικού Μετώπου που κατέθεσε δική του πρόταση. Επίσης, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν οι ψηφοφορίες της Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 18/3 και την Πέμπτη 19/3/20.

Το Πρακτικό Συμφωνίας τελεί υπό την αίρεση του ∆ιοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων η οποία θα δώσει την τελική έγκριση για την εξουσιοδότηση του Προέδρου και του Γεν. Γραμματέα για την υπογραφή τους.

Συναδέλφισσες -οι,

Σε όλη αυτή την χρονοβόρα και επίμονη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, επιλέξαμε τη σοβαρότητα και την συστηματική δουλειά. Χωρίς τυμπανοκρουσίες που θα άφηναν περιθώριο για τη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων, αλλά με μεθοδικότητα και κυρίως χωρίς θεατρινισμούς.

Εκτιμούμε ότι το γεγονός ότι καταφέραμε να πετύχουμε συμφωνία για Γενική Αύξηση μετά από δέκα (10) χρόνια, αλλά και το συνολικό αποτέλεσμα από τη διαπραγμάτευση δικαιώνει τόσο τη στρατηγική μας, όσο και τις προσδοκίες όλων των συναδέλφων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου