Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

EIA: Aυξήθηκαν τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ, μειώθηκαν της βενζίνης

Από το worldenergynews.gr
Τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ σημείωσαν άνοδο, ενώ τα αποθέματα βενζίνης και αποστάγματος υποχώρησαν την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΕΙΑ την Τετάρτη 5/2/2020.

Τα αποθέματα αργού αυξήθηκαν κατά 3,4 εκατομμύρια βαρέλια την εβδομάδα έως τις 31 Ιανουαρίου σε 435 εκατομμύρια βαρέλια, σε σύγκριση..
με τις προσδοκίες των αναλυτών για άνοδο 2,8 εκατομμυρίων βαρελιών.

Στο κέντρο διανομής Cushing, Oklahoma, αυξήθηκαν κατά 1,1 εκατομμύρια βαρέλια την περασμένη εβδομάδα.

Οι ροές των διυλιστηρίων αυξήθηκαν κατά 48.000 βαρέλια την ημέρα την περασμένη εβδομάδα. Τα ποσοστά χρήσης διυλιστηρίου αυξήθηκαν κατά 0,2 ποσοστιαίες μονάδες την εβδομάδα.

Τα αποθέματα βενζίνης των ΗΠΑ υποχώρησαν κατά 91.000 βαρέλια την εβδομάδα στα 261.1 εκατομμύρια βαρέλια, σύμφωνα με την EIA, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών για άνοδο 2,1 εκατομμυρίων βαρελιών.

Τα αποθέματα αποστάγματος, τα οποία περιλαμβάνουν ντίζελ και πετρέλαιο θέρμανσης, μειώθηκαν κατά 1,5 εκατομμύρια βαρέλια την εβδομάδα σε 143 εκατομμύρια βαρέλια, έναντι προσδοκιών για πτώση των 14.000 βαρελιών.

Οι καθαρές εισαγωγές αργού πετρελαίου ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 51.000 βαρέλια την ημέρα την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την EIA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου