Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες,  συνάδελφοι

Οι  διαδικασίες  ψηφοφορίας  της  Γενικής  μας  Συνέλευσης  για  την  έγκριση  των  Διοικητικών  και  Οικονομικών  Απολογισμών  &  Προϋπολογισμών   ΠΣΕΕΠ  &  ΤΑΑΤ ολοκληρώθηκαν χθες.  Η συμμετοχή  των συναδέλφων  καταδεικνύει  με  τον  πλέον σαφή  τρόπο  την  ευαισθησία  τους  στις   δημοκρατικές   λειτουργίες  του  συνδικάτου  και το   υψηλό ποσοστό 78% με  το  οποίο  εγκρίθηκαν  οι  Απολογισμοί   φανερώνει   την  εμπιστοσύνη  στο  Σωματείο  μας.

      Με  λόγο..
  συγκροτημένο, σαφείς και ξεκάθαρες  θέσεις, θα  συνεχίσουμε να  Αγωνιζόμαστε   για  τη  διασφάλιση  των  εργασιακών, ασφαλιστικών και κοινωνικών  δικαιωμάτων  μας. 

Είναι υποχρέωσή  και ευθύνη μας, με ενότητα και δράση να υπερασπιστούμε, για ακόμη μια φορά, το χαρακτήρα και το ρόλο των ΕΛΠΕ μέσα στην κοινωνία και να μην αφήσουμε μέσα από λανθασμένες πολιτικές αποφάσεις, να συρρικνωθεί και να απομακρυνθεί από τον κοινωνικό του προσανατολισμό.

      Τα  αποτελέσματα  των  ψηφοφοριών  έχουν  ανακοινωθεί  από  την  ΚΕΦΕΠ  και  βρίσκονται  από  χθες  στο  intranet  και  στο  site  του  Σωματείου.

Συναδέλφισσες,  συνάδελφοι

      Μετά τα συνεχόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζει το διυλιστήριο του Ασπροπύργου που είχαν σαν αποτέλεσμα τα συνεχόμενα σταματήματα και και ξεκινήματα στέλνουμε για τελευταία φορά ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση:

      Σε εκείνους που η βιασύνη και η επιπολαιότητα είναι πρώτη προτεραιότητα απαντάμε ότι για εμάς Πρώτη προτεραιότητα είναι η ασφάλεια

      Σε εκείνους που αισθάνονται "Βασιλικότεροι του Βασιλέως" απαντάμε ότι για εμάς Πρώτη προτεραιότητα είναι η ασφάλεια

      Σε όλους εκείνους που χειρίζονται τις μονάδες παραγωγής σαν πίστες στο PlayStation απαντάμε ότι για εμάς Πρώτη προτεραιότητα είναι η ασφάλεια.

    Να γνωρίζουν ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με την ασφάλεια των εργαζομένων και των εγκαταστάσεων. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου