Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Επειδή οι στόχοι µας για την Ασφάλεια είναι ξεκάθαροι και η Ασφάλεια ως έννοια δεν αποτελεί για εµάς µόνο ένα σύνθηµα, από την πρώτη µέρα που αναλάβαµε την ευθύνη του Συνδικάτου δεσµευτήκαµε ότι ο αγώνας θα είναι συνεχής και ασταµάτητος.

Στο πλαίσιο αυτής της δέσµευσης και κατόπιν..
των πιέσεων του Σωµατείου µας προς την διοίκηση της εταιρείας, αυτή αποφάσισε στο χθεσινό ∆.Σ. των ΕΛΠΕ να προχωρήσει στην πρόσληψη 32 Χειριστών, τριών ∆οκιµαστών Χηµείου, πέντε Πυροσβεστών και τριών Πλοιάρχων για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων.

Στον αγώνα που δίνουµε για την µονιµοποίηση των συναδέλφων εργολαβικών που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, πετύχαµε να προχωρήσει η διοίκηση της εταιρείας στην πρόσληψη 8 Χειριστών και ενός εξειδικευµένου Τεχνικού µε σύµβαση εργασίας αορίστου χρόνου για την στελέχωση της µονάδας θείου των ΒΕΕ µέσω νέας προκήρυξης έτσι ώστε το συγκεκριµένο πόστο να στελεχώνεται πλέον από µόνιµους συναδέλφους και όχι από εργολαβικούς όπως συνέβαινε µέχρι σήµερα.

Συµφωνήθηκε επίσης για τον Σταθµό φόρτωσης LPG στις ΒΕΕ, να προχωρήσει ηεταιρεία στην πρόσληψη τριών Χειριστών ώστε και το συγκεκριµένο πόστο να στελεχωθεί µε µόνιµο προσωπικό.

Συναδέλφισσες συνάδελφοι,

Ευχόµαστε σε εσάς και τις οικογένειες σας, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου