Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Με την συνάντηση της αντιπροσωπείας του Σωµατείου µας µε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία τους στην Βουλή στις 13/12/19, ολοκληρώθηκε ο κύκλος επαφών και συζητήσεων µε τα κόµµατα της Ελληνικής Βουλής, καθώς και µε άλλους πολιτικούς παράγοντες για την ενηµέρωσή τους ως προς την επιχειρούµενη περαιτέρω ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ από την κυβέρνηση.

Τα µέλη του ∆.Σ. υποδέχτηκαν..
οι βουλευτές Σ. Φάµελλος και η Χ. Καφαντάρη, στους οποίους αναλύσαµε την ξεκάθαρη θέση µας ενάντια στην κυβερνητική βούληση για εκ νέου προσπάθεια ξεπουλήµατος του Οµίλου αλλά και την επιχειρηµατολογία µας όσον αφορά τις θέσεις µας για το ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό, σύµφωνα µε την αναλογιστική µελέτη που εκπονήσαµε και για την ψήφισή της στην επικείµενη διαβούλευση που φέρνει η κυβέρνηση το νέο έτος.

Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ µας ανέφεραν ότι το κόµµα τους είναι αντίθετο σε οποιαδήποτε προσπάθεια περαιτέρω ιδιωτικοποίησης όχι µόνο των Ελληνικών Πετρελαίων αλλά και όλης της Ενέργειας συνολικά.

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι

Το γεγονός ότι ολοκληρώθηκε ο κύκλος επαφών µε τα κόµµατα της Ελληνικής Βουλής και πολιτειακούς παράγοντες δεν σηµαίνει τίποτα παραπάνω παρά την απαρχή µιας νέας προσπάθειας, το τέλος της οποίας θα σηµάνει µόνο όταν σταµατήσει κάθε σκέψη περαιτέρω ιδιωτικοποίησης του Οµίλου.

Το Σωµατείο µας κήρυξε σήµερα δίωρη στάση εργασίας για την Τρίτη 17/12 από 13:00 έως 15:00 εκφράζοντας τη συµπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων εργολαβικών που ανησυχούν για το µέλλον τους και δίνουν τον αγώνα τους για να υπερασπιστούν τις θέσεις εργασίας, το εισόδηµα και τα δικαιώµατα τους.

                                              Εφησυχασµός δεν επιτρέπεται σε κανέναν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου