Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ «ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ» ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΩΝ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ…

Από το gsee.gr
Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει για άλλη μια φορά τις δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ (ΚΚΕ), που μετά τους τραμπουκισμούς, τους ξυλοδαρμούς, τη βίαιη διάλυση εκλογικών συνεδρίων σειράς οργανώσεων, τώρα μετέρχονται και πράξεων..γελοιότητας.

Σήμερα, 4 μέλη της μειοψηφίας από τη ΔΑΣ (ΠΑΜΕ-ΚΚΕ) στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου -πρωταγωνιστές βιαιοτήτων- προσήλθαν..
στα γραφεία της Ομοσπονδίας και, προσποιούμενοι τάχα το προεδρείο της οργάνωσης, απαίτησαν από τους υπαλλήλους την παράδοση των κλειδιών, του αρχείου και της ιστοσελίδας.

Πρόκειται για γνωστούς ταραχοποιούς (τώρα και γελωτοποιούς), επικεφαλής των οποίων είναι γνωστός λοστοφόρος «συνδικαλιστής». Απαραίτητο δε «συνοδευτικό» αυτού του βρώμικου «μενού» που επιχειρούν να σερβίρουν στην κοινή γνώμη, είναι η γελοιότητα. Έτσι πιστεύουν ότι θα γίνει πιο εύπεπτη κοινωνικά η βία που έχουν εξαπολύσει ενάντια στα δημοκρατικά συνδικάτα.

Πίσω από το δήθεν «ταξικό» και «μαχητικό» μανδύα όλων αυτών των προσώπων, κρύβονται επιμελώς διάφορες «ιστορίες»…που το επόμενο διάστημα θα απασχολήσουν την κοινή γνώμη και τότε θα αποκαλυφθεί όχι μόνο ο ύποπτος ρόλος συγκεκριμένων συνδικαλιστών, αλλά και το ποιοι λειτούργησαν και εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να λειτουργούν ως εγκληματική οργάνωση. Εξάλλου τα πάντα έχουν αποτυπωθεί σε πλούσιο οπτικοακουστικό και αποδεικτικό υλικό, διαθέσιμο στις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές.

Καλούμε τις οργανώσεις – μέλη μας να μην υποκύψουν στον πειρασμό της αντιδικίας και να θωρακιστούν με υπομονή.  Πολύ σύντομα τα δημοκρατικά συνδικάτα και οι δημοκράτες συνδικαλιστές θα δικαιωθούν. Δε θα τους περάσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου