Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

Από το pseep.gr

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Πραγµατοποιήθηκε σήµερα στα γραφεία της Εταιρίας στο Μαρούσι η τέταρτη συνάντηση για τη νέα ΕΣΣΕ και τον Εσωτερικό Κανονισµό.

Στη σηµερινή συνάντηση, οι εκπρόσωποι της ∆ιοίκησης παρουσίασαν το αναλυτικό κοστολόγιο του διεκδικητικού Πλαισίου του Σωµατείου τόσο στο σύνολο του όσο και σε επιµέρους κοµµάτια του. 
Αφού δόθηκαν οι απαραίτητες..
διευκρινίσεις, θέσαµε το θέµα της εφαρµογής της ∆ήλωσης Συµφωνίας του 2016 και τις εκκρεµότητες που υπάρχουν ακόµα από αυτή, επικεντρώνοντας στο θέµα της ένταξης των εργολαβικών συναδέλφων µας, οι οποίοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της εταιρείας.

Συµφωνήθηκε ότι η επόµενη συνάντηση θα πραγµατοποιηθεί το πρώτο δεκαπενθήµερο του Ιανουαρίου.

Την Τρίτη 10/12/19 είχαµε συνάντηση µε την εταιρεία όπου και ζητήσαµε τόσο τη θέση της απέναντι στο φλέγον θέµα των εργολαβικών συναδέλφων καθώς οικονοµικά αλλά και αριθµητικά στοιχεία που αφορούν τους εργολαβικούς συναδέλφους.

Μας δόθηκαν κάποια στοιχεία που υπήρχαν και τις επόµενες µέρες θα µας έχουν δοθεί το σύνολο των στοιχείων που ζητήσαµε έτσι ώστε την ερχόµενη εβδοµάδα να ενηµερώσουµε τους εργολαβικούς συναδέλφους σε ΒΕΑ και ΒΕΕ.

Συναδέλφισσες, - οι

Το Σωµατείο µας έχει αποδείξει στην πάροδο του χρόνου ότι βρίσκεται δίπλα στους εργολαβικούς συναδέλφους τους οποίους τιµά και σέβεται αρνούµενο πεισµατικά να εµπλακεί σε οποιοδήποτε συνδικαλιστικό ή πολιτικό παιχνίδι που έχει σαν στόχο την εκµετάλλευση και το εµπόριο ψυχών.

∆ηλώνουµε ότι και σε αυτή τη µάχη που δίνουν οι εργολαβικοί συνάδελφοί µας, θα τους στηρίξουµε µε όλες µας τις δυνάµεις σε κάθε θεσµική και αγωνιστική δράση τους και πιστεύουµε ότι στο τέλος θα έρθει η δικαίωση για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου