Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Πραγµατοποιήθηκε σήµερα η 2η  συνάντηση µεταξύ των εκπροσώπων του ΠΣΕΕΠ και της Εταιρείας για τη νέα ΕΣΣΕ. Έγινε παρουσίαση από την πλευρά της Εταιρείας οικονοµικών και µισθολογικών στοιχείων τόσο σε επίπεδο Οµίλου όσο και σε επίπεδο ΕΛΠΕ. Αφού δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις από όλες..
τις πλευρές συµφωνήθηκε η επόµενη συνάντηση να γίνει στις 5/12/19 και ώρα 09:00 στα γραφεία της Εταιρείας στο Μαρούσι.

Ακολούθησε τακτικό ∆.Σ. ΠΣΕΕΠ όπου ο Νοµικός µας Σύµβουλος ανέλυσε στα µέλη του ∆.Σ., την έως τώρα µελέτη πάνω σε Συνταξιοδοτικά – Ασφαλιστικά θέµατα των εργαζοµένων στις Μονάδες ∆ιύλισης και Εξόρυξης Πετρελαιοειδών, δίνοντας τις απαραίτητες διευκρινίσεις σε όλα τα ερωτήµατα που τέθηκαν.

Τα µέλη του ∆.Σ. ενηµερώθηκαν για τις συναντήσεις που έχουν ζητηθεί από πλευράς Σωµατείου µε τους αρµόδιους επιστήµονες και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης, έτσι ώστε στις αρχές του νέου έτους να εκθέσουµε µε τον καλύτερο τρόπο την αναλογιστική µελέτη και τα νοµικά επιχειρήµατα.

Για το θέµα της περαιτέρω ιδιωτικοποίησης των ΕΛΠΕ ενηµερώθηκε το ∆.Σ. για τα αποτελέσµατα της συνάντησης, τόσο µε τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων όσο και µε τα κόµµατα του Κοινοβουλίου.

Εγκρίθηκαν τα οικονοµικά κονδύλια για τις εορταστικές δραστηριότητες του ΠΣΕΕΠ.

Έπειτα από πιέσεις που άσκησε το Σωµατείο, οι εκπρόσωποι της Εταιρείας δεσµεύτηκαν σήµερα να συγκαλέσουν εντός 15 ηµερών Υπηρεσιακό Συµβούλιο, το οποίο θα δώσει τις απαραίτητες λύσεις σε θέµατα τα οποία χρονίζουν.

Τέλος, απαιτήσαµε να διερευνηθούν ενδελεχώς τα τελευταία περιστατικά στη λειτουργία των µονάδων στις ΒΕΕ και να ενηµερωθούµε αναλυτικά για τα αποτελέσµατα της έρευνας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου