Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΡΟΦΟΣ A.E.


Συνάδελφοι,

Είναι η στιγμή της δικαίωσης του αγώνα όλων των εργαζομένων, οι οποίοι συσπειρωμένοι γύρω από το Σωματείο, παλεύουμε έναν ολόκληρο χρόνο να αποδείξουμε τα αυτονόητα απέναντι σε κάθε τι παράλογο και εξωφρενικό που ακούστηκε όλο αυτό το διάστημα.

Κατηγορήθηκε το προεδρείο του Σωματείου για «απεργίες – κατσαρόλα», όταν απλώς λέγαμε ότι οι μετατροπές των συμβάσεων δεν έχουν..
καμία σχέση με τις όποιες άλλες εκκρεμείς διαδικασίες της Εταιρείας, όπως ανεπιτυχώς επιδιώχθηκε η σύνδεσή τους από τη Διοίκηση της ΑΣΠΡΟΦΟΣ...

Κατηγορηθήκαμε για διαπραγματεύσεις, εξαντλητικές συνομιλίες και πίστωση χρόνου στη
Διοίκηση του Ομίλου, ενώ αντιμετωπίζαμε άρνηση συνεννόησης από τη Διοίκηση της ΑΣΠΡΟΦΟΣ...

Κατηγορηθήκαμε για την προσπάθεια μας να αποτραπεί η ιδιωτικοποίηση του Ομίλου, που  για άλλους ήταν ειλημμένη απόφαση, και να δοθεί bonus και στους εργαζόμενους της ΑΣΠΡΟΦΟΣ για τα έτη 2017 & 2018, τα οποία πετύχαμε με την αμέριστη υποστήριξη και το συντονισμό με το Προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων των ΕΛΠΕ.

Κατηγορηθήκαμε για την προσπάθεια μας, μέσα από συνεχή διαβούλευση με το Προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων των ΕΛΠΕ, να υλοποιηθεί από τον Όμιλο η μετατροπή των συμβάσεων όσων περισσότερων συναδέλφων γίνεται, και πετύχαμε την απόφαση μετατροπής τώρα, την 01-08-2019, όλων των συμβάσεων των συναδέλφων, οι οποίοι έχουν προσληφθεί έως 31-12-2015 και συνεχίζουμε για τους υπόλοιπους...

Συνάδελφοι, για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι τα σωστά επιχειρήματα, η αλήθεια, η πίστη στον αγώνα, η επιμονή και η υπομονή δικαιώνονται πάντα στο τέλος...

Έτσι πορευτήκαμε μέχρι σήμερα και έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε για τη μετατροπή των συμβάσεων των υπόλοιπων συναδέλφων με ΔΠΥ και την επίλυση όλων των άλλων θεμάτων με σκοπό την πρόοδο και την ευημερία εμάς των ίδιων και της Εταιρείας μας.

Όλα τα παραπάνω κυρίως δηλώνουν την αναγνώριση από τον Όμιλο της αξίας και της τεχνογνωσίας της ΑΣΠΡΟΦΟΣ και τη συμβολή της Εταιρείας μας σε αυτόν τον Οργανισμό, ο οποίος ονομάζεται Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου