Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Αποχαιρετισμός Τζώρτζη με mini απολογισμό

Από το energypress.gr
Με mail που βρήκαν στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο όλοι οι εργαζόμενοι της ΔΕΠΑ αποχαιρέτησε τους επί 19 μήνες συνεργάτες του ο αποχωρών Διευθύνων Σύμβουλος Δημήτρης Τζώρτζης. Στο σημείωμά του αναφέρεται μεταξύ άλλων στις πρωτιές που σημείωσε η επιχείρηση κατά τη θητεία του. Αναφέρει συγκεκριμένα:


«Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Σε όλη τη διάρκεια της θητείας μου άσκησα τα καθήκοντά μου με μοναδικό γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων της Εταιρείας και των μετόχων της, εντός του ισχύοντος νομικού πλαισίου και της χρηστής εταιρικής διακυβέρνησης.

Δυστυχώς, το τελευταίο διάστημα, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλα και για λόγους που υπερβαίνουν τις αρμοδιότητες μου ως Διευθύνοντα Συμβούλου, δημιουργήθηκε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση με τον χειρισμό του προσωπικού που απασχολείται σε εργολαβικές εταιρείες, γεγονός το οποίο υπήρξε η αφορμή για την πρόωρη διακοπή της συνεργασίας μου με τη ΔΕΠΑ. Ελπίζω η αποχώρησή μου να διευκολύνει την άρση του αδιεξόδου, με τρόπο που θα διασφαλίζει, σήμερα και στο μέλλον, το συμφέρον της ΔΕΠΑ, αλλά και των εργαζομένων της.

Αισθάνομαι περήφανος για το διάστημα των 19 μηνών, που βρέθηκα στο τιμόνι της Εταιρίας, την πιο κρίσιμη, μάλιστα, περίοδο της ιστορίας της, αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τις μεγάλες προκλήσεις του ανοίγματος της αγοράς φυσικού αερίου στη χώρα μας και του μετασχηματισμού του ομίλου, διατηρώντας τη θέση, αλλά και θέτοντας τα θεμέλια για μια ισχυρή και ανταγωνιστική ΔΕΠΑ στο εγγύς μέλλον. Εκτός από τη χρηστή διαχείριση, με νοικοκύρεμα, διαδικασίες/ΙΤ, δραστική αντιμετώπιση ληξιπρόθεσμων, εθελουσία κ.ο.κ., το διάστημα που διανύσαμε επισφραγίστηκε με πολύ καλά οικονομικά αποτελέσματα - απόρροια σφικτής εμπορικής διαχείρισης και σκληρών διαπραγματεύσεων - και αρκετές πρωτιές, όπως το πρώτο φορτίο US LNG - που γέμισε τη νέα δεξαμενή της Ρεβυθούσας, η επέκταση των δραστηριοτήτων εκτός συνόρων με το άνοιγμα της αγοράς της Βουλγαρίας και τα θεμέλια για την είσοδο στο διεθνές εμπόριο. Παράλληλα, πρόσφατα εγκαινιάσαμε τον IGB, ένα έργο που είχε ξεκινήσει από το 2011 και εδραιώσαμε τη θέση της ΔΕΠΑ ως διεθνή παίκτη στη σκακιέρα της ΝΑ Ευρώπης.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συνεργάτες μου, το προσωπικό και όλους όσοι δουλέψαμε από κοινού για το καλό της Εταιρίας και τους εύχομαι καλή δύναμη και κάθε επιτυχία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου