Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από την αποφράδα μέρα της 8ης Μάη του 2015. Ημέρα που αποτελεί για τους συναδέλφους στα ΕΛΠΕ Ημέρα Μνήμης, Περισυλλογής και Τιμής για τους αδικοχαμένους συναδέλφους μας.

Τέσσερα χρόνια μετά, τιμούμε τους αδικοχαμένους συναδέλφους μας, στεκόμαστε με σεβασμό στα πρόσωπα των οικείων τους, αλλά και στέλνουμε..
ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις:

Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να ξεχαστεί, γιατί όποιος ξεχνά τις τραγικές σελίδες της ιστορίας του, είναι καταδικασμένος να τις ξαναζήσει.

         Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για ασφαλή Οργανογράμματα και δεσμευόμαστε ότι δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια σε πολιτικές, από όπου κι αν προέρχονται, που οδηγούν εργαζόμενους και διυλιστήρια στη καταστροφή.

Σε έκτακτο ∆.Σ. του Σωματείου μας στις 03/05/19 αποφασίστηκε ομόφωνα η κήρυξη 4ωρης Στάσης Εργασίας την Τετάρτη 08/05/19 από τις 09:00 έως τις 13:00 σε όλες τις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ.

Στο εκκλησάκι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στις ΒΕΑ στις 09:00 θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και θα ακολουθήσει τρισάγιο στο χώρο του μνημείου υπέρ των αδικοχαμένων συναδέλφων. Αντίστοιχα θα γίνει τρισάγιο και στις ΒΕΘ.

Για τους εργαζόμενους στις ΒΕΕ & Μαρούσι, θα υπάρξει δυνατότητα μεταφοράς με πούλμαν από και προς τους χώρους εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου