Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ (ΚΚΕ) ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ… ΚΑΛΗ «ΤΥΧΗ» ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Από το gsee.gr 
Το ΠΑΜΕ προχώρησε σήμερα σε μία προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος του οποίου αποτελεί βραχίονα, επιχειρώντας να συνδέσει τις κομματικές δυνάμεις με τις συνδικαλιστικές. Οι σημαίες ανέμιζαν με το σήμα του «χορηγού» και οι συγκεντρωμένοι έδωσαν «όρκους πίστης», όχι στην εργατική τάξη όπως ομνύουν, αλλά στο κόμμα και την παράταξη «χορηγό».

Το καλούμε λοιπόν να αφήσει την «αφύπνιση» ενόψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών και να σεβαστεί ..
το δημοκρατικό δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, κάτι που παρεμπόδιζε στην Καλαμάτα, να σεβαστεί το νόμο και το καταστατικό των συνδικάτων.

Το γεγονός ότι το ΠΑΜΕ (ΚΚΕ) μπορεί και κινητοποιεί τον κομματικό του στρατό το είδαν όλοι στην Καλαμάτα, με τις βιαιοπραγίες κατά συνέδρων και προσκεκλημένων, τις ύβρεις, την κατάληψη του συνεδριακού χώρου και τις συνεχιζόμενες απειλές.

Η «απάντηση» του κομματικού στρατού μπορεί να δίνεται στις εθνικές εκλογές. Την απάντηση όμως εντός του συνδικαλιστικού κινήματος για την εκπροσώπηση των εργαζομένων, δεν τη δίνει κανένας κομματικός στρατός, παρά μόνον οι ίδιοι οι εργαζόμενοι μέσα από νόμιμες εκλογικές διαδικασίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου