Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Κάλεσμα προς Πούτιν για στενότερη συνεργασία απευθύνει ο CEO της BP Bob Dudley

Από το energypress.gr
"Στρογγυλή τράπεζα" αποτελούμενη από εκπροσώπους Ρωσικών και Βρετανικών επιχειρήσεων πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο μέλλον, ύστερα από πρόταση του Διευθύνοντος Συμβούλου της BP Robert Dudley, σε συνάντηση που είχε εχθές με τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin στη Μόσχα.

Από την πλευρά του, ο Ρώσος πρόεδρος επιδοκίμασε την εν λόγω πρωτοβουλία, ενώ στα σχέδια της ρωσικής προεδρίας είναι να ακολουθήσουν ξεχωριστές..
συναντήσεις με όσους λάβουν μέρος στην εν λόγω συνάντηση, όπως επεσήμανε ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου Dmitry Peskov, παραχωρώντας δηλώσεις σε δημοσιογράφους.

"Ο Dudley πρότεινε στον Ρώσο πρόεδρο να οργανώσει μια συνάντηση στρογγυλής τραπέζης με την συμμετοχή βρετανών επιχειρηματιών, επικεφαλής Βρετανικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην αγορά της Ρωσίας και διατηρούν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για επενδύσεις στη χώρα".

Πρόσθεσε, ακόμη, πως ο CEO της BP ζήτησε από τον Vladimir Putin να γίνουν και ξεχωριστές συναντήσεις με τον κάθε συμμετέχοντα. Ο πρόεδρος υποστήριξε την ιδέα και υποσχέθηκε να το προχωρήσει, όπως ανάφερε σχετικά ο Peskov

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου