Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Συνάδελφοι,
      
   Σε υλοποίηση της ΟΜΟΦΩΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του ΠΣΕΦΑ, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, προχωράμε στην πραγματοποίηση 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2019 με αίτημα τον άμεσο ορισμό συνάντησης της Διοίκησης της ΔΕΣΦΑ Α.Ε. με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΕΦΑ και την ενημέρωσή μας για την άμεση ένταξή μας στην Εταιρία.
    Στον αγώνα μας αυτό θεωρούμε..
δεδομένη τη συμπαράσταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενέργειας, του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθηνών και του ΣΕΔΕΣΦΑ.

Συνάδελφοι,

Αυτή είναι η κρισιμότερη χρονική στιγμή:
    
   Για την Κυβέρνηση είναι η στιγμή να αποδείξει αν πραγματικά εννοεί τις δεσμεύσεις για ένταξη των εργολαβικών στο τακτικό προσωπικό ή αν αντίθετα επιδιώκει τη διαιώνιση της ομηρίας, της εξαπάτησης και της κωλυσιεργίας.

   Για τη Διοίκηση είναι η στιγμή να αποδείξει αν πραγματικά εννοεί τις προθέσεις για γνωριμία με το προσωπικό. Αν πραγματικά επιθυμεί να γνωρίσει το εργολαβικό προσωπικό θα πρέπει πρώτα να το αναγνωρίσει ως ανθρώπινο δυναμικό του πραγματικού εργοδότη ΔΕΣΦΑ και να συνομιλήσει με τους εκλεγμένους εκπροσώπους του.

    Για εμάς όμως αυτή είναι η στιγμή που θα καθορίσει το εργασιακό μας μέλλον. Η συμμετοχή όλων μας σε αυτήν την απεργιακή κινητοποίηση είναι αναγκαία όσο ποτέ !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου