Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

           Ολοκληρώθηκαν χθες οι διαδικασίες ψηφοφορία της Γενικής µας Συνέλευσης για την έγκριση των ∆ιοικητικών και Οικονοµικών Απολογισµών & Προϋπολογισµών ΠΣΕΕΠ & ΤΑΑΤ. Η συµµετοχή των συναδέλφων υπήρξε µαζική που καταδεικνύει µε τον πλέον σαφή τρόπο την ευαισθησία τους στις δηµοκρατικές λειτουργίες του συνδικάτου.

           Το υψηλό ποσοστό µε το οποίο εγκρίθηκαν..
οι Απολογισµοί δείχνει ότι επανέρχεται η εµπιστοσύνη στο συνδικάτο και δεσµευόµαστε απέναντί σας ότι µε λόγο συγκροτηµένο, σαφείς και ξεκάθαρες θέσεις, θα συνεχίσουµε να δίνουµε απαντήσεις στις προκλήσεις των καιρών µε αποτελεσµατικές δράσεις, υποστηρίζοντας µε κάθε τρόπο τα αιτήµατά µας.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

           Παρακολουθούµε εδώ και καιρό την προσπάθεια κάποιων, µε αιχµή του δόρατος το ΤΑΙΠΕ∆, να προχωρήσει µε κάθε τρόπο ο περιβόητος διαγωνισµός για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου µετοχών των ΕΛΠΕ.
           Από την έναρξη αυτής της διαδικασίας, ο κραυγαλέα προβληµατικός της χαρακτήρας έχει οδηγήσει σε παλινωδίες, διορθωτικές κινήσεις, παρατάσεις επί παρατάσεων που επιβεβαιώνουν την απαράδεκτη παρωδία για την εκποίηση ενός από τους τελευταίους θησαυρούς της χώρας. 

            Είµαστε εδώ, για να αποδείξουµε εµπράκτως ότι τίποτε δεν είναι οριστικό και αµετάκλητο, όταν διακυβεύεται το µέλλον των ΕΛΠΕ και των εργαζοµένων του.
            Ζητάµε από όλους υπευθυνότητα, εγρήγορση, συσπείρωση στο συνδικάτο µας, ώστε όλοι µαζί να αποτρέψουµε τα σχέδια του ξεπουλήµατος των ΕΛΠΕ.

                                                        ∆ΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΘΕΑΤΕΣ
                                               ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
                                   ∆ΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΛΠΕ

Τα αποτελέσµατα των ψηφοφοριών έχουν ανακοινωθεί από την ΚΕΦΕΠ και  βρίσκονται από χθες στο intranet και στο site του Σωµατείου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου