Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Μετά τη γενοκτονία των Ελλήνων με τα μνημόνια, τώρα η "πρώτη φορά αριστερά" θέλει και γενοκτονία των ζώων.

Από το greeklignite.blogspot.gr
610 χιλ. Έλληνες μετανάστευσαν στα χρόνια των μνημονίων σύμφωνα με περυσινό δημοσίευμα που ξανάπαιξε στις αρχές του μήνα κι αυτή τη φορά ήταν κυρίως απόφοιτοι Γ΄ βάθμιας εκπαίδευσης, ο σκληρός πυρήνας της οικονομίας. Όπως δείχνουν τα στοιχεία της Eurostat η κατάσταση δεν βελτιώνεται με τους Σύριζα/Ανελ, το 2017 υπάρχει νέα αύξηση μεταναστών προς τις χώρες της ΕΕ ως προς το 2016. Άλλο ένα λαμπρό επίτευγμα αυτών που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία είναι η μείωση του εγχώριου πληθυσμού και, σε συνδυασμό με τη μεγάλη μείωση του αριθμού των γεννήσεων, η κατάσταση αποκτά διαστάσεις γενοκτονίας του Ελληνισμού. Αντί ωστόσο να ζητούν καθημερινά γονυπετείς συγγνώμη, έχουν το θράσος να ζητούν καθημερινά εκλογές.

Φαίνεται ωστόσο πως η γενοκτονία των Ελλήνων δεν είναι..
αρκετή κι αυτή τη φορά είναι η δήθεν "πρώτη φορά αριστερή" κυβέρνηση, που θέλει πλέον και γενοκτονία των ζώων, εκείνων που είχαν την ατυχία να ζουν εντός της πρώτα ηθικά κι έπειτα οικονομικά χρεοκοπημένης επικράτειας.



Για να μη μένει καμιά αμφιβολία πως αντιμετωπίζουν τους ψηφοφόρους οι δήθεν αριστεροί, ορίστε η διατύπωση με την οποία ξεκινά το Άρθρο 1 του νομοσχέδιου για τα ζώα συντροφιάς, που παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα: "Για την εφαρμογή των διατάξεων του παρόντος νόμου, ισχύουν οι παρακάτω ορισμοί: α) Ζώο είναι κάθε έμβιος οργανισμός, που συναισθάνεται και κινείται σε ξηρά, αέρα και θάλασσα ή οποιοδήποτε άλλο υδατικό οικοσύστημα ή υγροβιότοπο." Λαμβάνοντας υπόψη πως όλοι μας είμαστε "έμβιοι οργανισμοί που συναισθανόμαστε και κινούμαστε στη ξηρά", η μόνη απορία είναι τι είδος ζώου μας θεωρούν οι κυβερνώντες, ίσως κάτι σαν πρόβατα ή βόδια ή κουτορνίθια. Το γεγονός ότι ...
παρόμοια ήταν η διατύπωση στο αντίστοιχο καταργούμενο άρθρο του ν. 4039/2012 ασφαλώς και δεν αποτελεί άλλοθι.

Για το δήθεν "αριστερό" νομοθέτη ζώα συντροφιάς είναι οι σκύλοι και οι γάτες, οπότε μπορεί να έχει κανείς ανενόχλητος όσους κροκόδειλους θέλει κι όταν μεγαλώσουν να τους απελευθερώνει στις λίμνες και τα ποτάμια και να μην τρέχει τίποτα, το πολύ-πολύ να τους βαφτίζουμε με κρητικά ονόματα. Ούτε και οι παπαγάλοι, που έχουν κατακυριεύσει τα πάρκα Αθήνας και Θεσσαλονίκης, είναι ζώα συντροφιάς, άλλωστε από αρχαιοτάτων χρόνων υπήρχαν παπαγάλοι στην Ελλάδα, που παπαγάλιζαν τις εντολές των ανωτέρων τους.

Τα αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν στις πόλεις αποτελούν πλέον μια ιδιαίτερη και αυτοαναπαραγόμενη φυλή, ωστόσο επειδή οι έγκλειστοι στο κέντρο της Αθήνας κυβερνώντες έχουν πλήρη αδυναμία ανάλυσης καταστάσεων και προβλημάτων, λειτουργούν στη βάση του "πονάει χέρι- κόψει κεφάλι". Τα προβλήματα αδέσποτων του αστικού ιστού μετατράπηκαν σε μια νύχτα σε προβλήματα και της υπόλοιπης Ελλάδας κι όπως ακριβώς όριζε ο προηγούμενος νόμος 4039/2012 του ηθικά χρεοκοπημένου Πασοκ, οι σκύλοι που χρησιμοποιούνται για κυνήγι,  τη φύλαξη ποιμνίων και τη φύλαξη χώρων θεωρούνται "ζώα συντροφιάς" κι εξισώνονται με τα κανισάκια και τα πεκινουά των κυριών της Εκάλης.

Εδώ λοιπόν ξεκινούν τα νομοθετικά εγκλήματα, καθώς ο προηγούμενος νόμος είχε πάρει έναν Ευρωπαϊκό Κανονισμό, που ρύθμιζε θέματα μετακίνησης ζώων απ' τη μια χώρα στην άλλη, και τον μετέτρεψε σε μια νύχτα σε νόμο που ρυθμίζει τη μετακίνηση ζώων απ' το ένα οικοδομικό τετράγωνο στο άλλο ή απ' τη μια βουνοκορφή στην επόμενη. Έτσι δεν αρκεί πλέον η καταγραφή τους και το βιβλιάριο υγείας, τα κυνηγετικά σκυλιά και τα τσοπανόσκυλα πρέπει πλέον να έχουν διαβατήριο, προφανώς για να το δείχνουν στους λαγούς και τις πέρδικες ή, πιο απλά, για να δημιουργείται τζίρος υπέρ κτηνιάτρων και δημοσίου. Αυτά φυσικά και δεν έχουν σχέση με το πρόβλημα των αδέσποτων, απλά γίνονται προκειμένου να ελεγχθεί το εμπόριο των ζώων και να κατευθυνθεί σε συγκεκριμένα κανάλια, όπως δείχνουν οι διατάξεις του νομοσχέδιου.

Πλέον εκτός απ' την ηλεκτρονική σήμανση των σκύλων θα είναι υποχρεωτική και η ηλεκτρονική σήμανση στις γάτες(!), σε μια έκδηλη προσπάθεια να εμπεδώνεται στο υποσυνείδητο των ανθρώπων η διαδικασία της ηλεκτρονικής σήμανσης. Ασφαλώς σε λίγα χρόνια η κατάληξη θα είναι η εμφύτευση ηλεκτρονικού τσιπ σε κάθε μωρό που γεννιέται και η θέσπιση νόμου για ψηφιακή υπογραφή κάθε πολίτη, το κράτος "Μεγάλος Αδελφός" κτίζεται πλέον με ταχύτατους ρυθμούς.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο-έκτρωμα, κάθε ιδιοκτήτης ζώου συντροφιάς, δηλαδή πρακτικά μόνον σκύλου ή γάτας κι όχι κροκόδειλου ή πύθωνα ή παπαγάλου, υποχρεούται να στειρώσει το ζώο του ή να πληρώνει 100 ευρώ ανά έτος για κάθε αστείρωτο ζώο. Οι ιδιοκτήτες που κατέχουν περισσότερα από δύο ζώα συντροφιάς (σκύλος, γάτα) οφείλουν να στειρώνουν υποχρεωτικά τα επιπλέον των δύο, με εξαίρεση τους επαγγελματίες εκτροφείς ή πωλητές ζώων συντροφιάς. Τα θηλυκά αστείρωτα ζώα, προσέξτε τη διατύπωση "που διατηρούνται από ιδιώτες", απαγορεύεται να γονιμοποιούνται πριν από το δεύτερο οιστρικό κύκλο και σε καμία περίπτωση πριν από την παρέλευση εννέα μηνών από τον τελευταίο τοκετό. Επίσης απαγορεύεται η αναπαραγωγή μετά το 9ο έτος της ηλικίας του ζώου και καθορίζεται ανώτατος αριθμός γεννών μέχρι τρεις (3) στη διάρκεια ζωής του ζώου.  Όσοι γονείς δεν έχουν λεφτά για ν' αγοράζουν παιχνίδια στα παιδιά κι έπαιρναν ένα αδέσποτο κουταβάκι ή γατάκι για συντροφιά των παιδιών, θα πρέπει εφεξής να πληρώνουν 6-10€ για την καταγραφή στο Δήμο, 50-60€ για την ηλεκτρονική σήμανση και 200€ για τη στείρωση. Να πώς η ζωοφιλία μετατρέπεται -και αυτή- σε προνόμιο των "εχόντων και κατεχόντων". 

Με το νέο νομοσχέδιο, που παρουσίασαν την περασμένη εβδομάδα οι Σύριζα/Ανελ κι έθεσαν σε δημόσια διαβούλευση στο διάστημα 22/3 έως 20/4 (14:00), όχι μόνο δεν βελτιώνουν τα ανοσιουργήματα της εποχής ΓΑΠ, αλλά ανασύρουν ιδέες ευγονικής απ' τα κατάστιχα του Άουσβιτς, καθώς οι πιο πάνω διατάξεις είναι γενοκτόνες ειδικά για σκύλους και γάτες, μπαίνουν με μόνο σκοπό τον έλεγχο του εμπορίου και την είσπραξη τελών και προστίμων και θα έχουν σαν τελικό αποτέλεσμα όσοι φοβηθούν τα νέα πρόστιμα να απελευθερώσουν τα ζώα τους, δημιουργώντας νέα αδέσποτα. 

Το μόνο παρήγορο είναι η τάση αυτογνωσίας που φαίνεται να διακατέχει αυτή την κυβέρνηση, καθώς στο άρθρο 1 του νομοσχέδιου υπάρχει και η πιο κάτω διατύπωση: "ιδ) Θίασος με ποικίλο πρόγραμμα (βαριετέ) είναι ομάδα ατόμων, η οποία σε μόνιμη ή προσωρινή εγκατάσταση πραγματοποιεί με κερδοσκοπικό σκοπό και σε εναλλασσόμενη ακολουθία ψυχαγωγικά προγράμματα, παραστάσεις, διασκεδαστικά μικρά κωμικά θεατρικά δρώμενα, τραγούδια, χορό με ποικίλο περιεχόμενο και με τη συμμετοχή ή μη ζώων." Οποιοσδήποτε συνειρμός με τις κυβερνήσεις της τελευταίας 20ετίας κρίνεται ως τουλάχιστον κακεντρεχής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου