Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Ανακοίνωση ΠΣΕΕΠ για shut down ΒΕΕ

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Την Παρασκευή 18/05/18 ξεκινάει το Shut Down στις ΒΕΕ. Ύψιστη προτεραιότητα όλων µας παραµένει η Ασφάλεια όλου του προσωπικού καθώς και η πιστή τήρηση όλων των διαδικασιών, τόσο της πορείας των εργασιών όσο και των ασφαλών συνθηκών σταµατήµατος και ξεκινήµατος των µονάδων.
Καλούµε την εταιρεία να θέσει ως προτεραιότητά της την ασφάλεια όλων των εργαζοµένων και να µην επιτρέψει..
σε χρονοδιαγράµµατα και λογιστικές πράξεις να επηρεάσουν στο ελάχιστο αυτό που για µας είναι ύψιστη προτεραιότητα, δηλαδή να επιστρέφουµε σώοι και ασφαλείς στα σπίτια µας.
Γνωρίζουµε ότι όλοι οι συνάδελφοί µας διαθέτουν υψηλό αίσθηµα επαγγελµατισµού αλλά και συναίσθηση της ευθύνης και τους καλούµε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στους χώρους δουλειάς, τηρώντας ευλαβικά τα απαραίτητα µέτρα ασφαλείας – διαδικασίες, προστατεύοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο τον εαυτό τους και όσους εργάζονται γύρω τους.
Καλούµε επίσης όλους τους εργολάβους που θα εµπλακούν στη διαδικασία, να τηρήσουν όλα τα απαραίτητα µέτρα ασφαλείας και τις συµβατικές τους υποχρεώσεις, σεβόµενοι την υγεία και την ασφάλεια του προσωπικού τους, καθώς και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από την κείµενη Εργατική Νοµοθεσία.
Τέλος, καλούµε τους συναδέλφους µας να είναι σε διαρκή εγρήγορση έτσι ώστε σε περίπτωση που τους ασκηθεί πίεση να εργαστούν σε επισφαλείς συνθήκες, να ενηµερώσουν άµεσα το Σωµατείο και την ΕΥΑΕ.
Το ΠΣΕΕΠ παραµένει στη διάθεση όλων των συναδέλφων για οτιδήποτε κρίνουν ότι µπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις συνθήκες ασφάλειας του χώρου εργασίας του καθενός από εµάς.

                                  ΚΑΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ∆ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ
                                 ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου