Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΑΜΕ

Συναδέλφισσες κ’ Συνάδελφοι, 

 Στον απόηχο μιας εκλογικής διαδικασίας στις 12.03.2018 που διεξήχθη με άψογο τρόπο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας, όχι μόνο όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά κ΄ όλους τους υπολοίπους που άσκησαν μαζικά – το δημοκρατικό δικαίωμα του εκλέγειν κ΄ εκλέγεσθαι. 

 Στην επαύριο των εκλογών για την ανάδειξη υποψηφίων για το Διοικητικό Συμβούλιο κ’ Εξελεγκτική Επιτροπή της ΠΕΠΕΚΟ, το Ε.Κ.Α. κ’ την Π.Ο.Ε. δεν υπάρχουν νικητές κ’ ηττημένοι. Όσοι τελικά εκλέχτηκαν..
αλλά κ’ όλο το εκλογικό σώμα του ενιαίου πλέον Ιστορικού Σωματείου της ΠΕΠΕΚΟ, πρέπει να συ στρατευθούν για τη διεκδίκηση κ’ κατάκτηση κοινών στόχων, που προασπίζουν κ’ προάγουν όχι μόνο τα συμφέροντα των εργαζομένων αλλά κ’ της ίδιας της εταιρείας . 

 Το Ε.Α.Μ.Ε., πιστό στις προεκλογικές του δεσμεύσεις, θα συνεχίσει τις προσπάθειές του πάντα με γνώμονα το συμφέρον όλων των συναδέλφων, μονίμων κ’ εργολαβικών κ’ μακριά από φαινόμενα απαξίωσης, παραγοντισμού, νεποτισμού, αναξιοκρατίας, ρουσφετολογίας, δίωξης συνδικαλιστών, ρεβανσισμού κ’ κυρίως μακριά από κρυφές ‘’ ατζέντες ‘’ ή φαινόμενα συνδιαλλαγής με την εκάστοτε διοίκηση . 

 Το Ε.Α.Μ.Ε ενόψει της υπογραφής νέας Ε.Σ.Σ.Ε. σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο, που κρύβει παγίδες κ’ κινδύνους για το παρόν κ’ το μέλλον όχι μόνο της Ε.Κ.Ο. αλλά κ’ συνολικά για τον όμιλο ΕΛ.ΠΕ., θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις τους κοινούς αγώνες για την επίτευξη όλων των στόχων των εργαζομένων, που είναι αντάξιοι του κύρους κ’ της ιστορίας της μεγαλύτερης στην Ελλάδα εταιρείας πετρελαιοειδών, της ΕΚΟ ΑΒΒΕΕ. 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΝΑΙ: 

. Σε ελληνικά χέρια η εμπορία 

. Σε μια εταιρεία 

. Σε ένα δυνατό Συνδικάτο 

. Σε μια 3ετή Σ.Σ.Ε. στα επίπεδα του 2010 με αναδρομική ισχύ ( προαγωγές, χρονοεπιδόματα, συνταξιοδοτικό, πρόγραμμα διακοπών, παροχές) 

. Σε χορήγηση έκτακτου πριμ 

Ε.Α.Μ.Ε. 

Υ.Γ 

Θέλουμε ξεκάθαρα να τονίσουμε πως η λειτουργία μας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΠΕΚΟ θα είναι λειτουργία υπηρετών των εργαζομένων και όχι εξουσιαστών. 

Αυτή η ξεκάθαρη δέσμευση μας λοιπόν είναι η εντολή και του τελευταίου εργαζομένου που 
εκπροσωπούμε .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου