Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Στάση Εργασίας ΠΣΕΕΠ

Από το pseep.gr
Την περασµένη Πέµπτη 25/1/2018, στην συνάντηση που είχαµε µε τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕ∆ επιβεβαιώθηκε η πρόθεση της Κυβέρνησης για το οριστικό ξεπούληµα των ΕΛΠΕ µε τον πλέον σαφή και ξεκάθαρο τρόπο.
Το χρέος µας είναι να υπερασπιστούµε µε κάθε µέσο την δηµόσια περιουσία, αλλά και να ενηµερώσουµε..
τον Ελληνικό λαό για τα σχέδια της κυβέρνησης και των ξένων τοκογλύφων, που θέλουν να υφαρπάξουν και τα τελευταία παραγωγικά κοµµάτια της Χώρας, καθιστώντας την έρµαιο στις ορέξεις των όρνεων που περιµένουν να αρπάξουν τα τελευταία κοµµάτια, µαλώνοντας µεταξύ τους µόνο για το ποιος θα πάρει καλύτερο και µεγαλύτερο κοµµάτι.

Επειδή λοιπόν τα ΕΛΠΕ αποτελούν την ναυαρχίδα της Ελληνικής βιοµηχανίας…
Επειδή λοιπόν τα ΕΛΠΕ είναι κερδοφόρα επιχείρηση που προσφέρει στην Εθνική οικονοµία…
Επειδή λοιπόν αντιστεκόµαστε ενάντια στο ξεπούληµα της τελευταίας ελπίδας για τον ελληνικό λαό…
Επειδή το δικαίωµα στην ασφάλεια στην εργασία αποτελεί βασική µας προτεραιότητα…
Επειδή περιουσία των ΕΛΠΕ είναι το ανθρώπινο δυναµικό και αυτό δεν αποτιµάται και δεν πωλείται…

Προκηρύσσουµε 4ωρη Στάση Εργασίας αύριο Τρίτη 30/01/18 από τις 12:00 έως τις 16:00 στις εγκαταστάσεις του Νότου και τα Κεντρικά Γραφεία και καλούµε όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους να δώσουν βροντερό παρόν στις πύλες των Εγκαταστάσεων των ΒΕΑ.

Έχουν προγραµµατιστεί λεωφορεία για το Νότο µε τα οποία θα µεταβούν στην πύλη των ΒΕΑ, οι συνάδελφοι από τις ΒΕΕ και τα Κεντρικά Γραφεία.

Προκηρύσσουµε 4ωρη Στάση Εργασίας για την Τρίτη 06/02/18 από τις 12:00 έως τις 16:00 στις εγκαταστάσεις του Βορρά και καλούµε όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους να δώσουν βροντερό παρόν στις πύλες των Εγκαταστάσεων των ΒΕΘ.

Σε πείσµα των καιρών και των συµφερόντων που επιµένουν να αλλοτριώνουν και να λερώνουν συνειδήσεις καθώς και να προσπαθούν να πείσουν ότι το εργατικό κίνηµα έχει «τελειώσει», εµείς αγωνιζόµαστε και δηλώνουµε …

                           ΕΜΕΙΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ∆ΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου