Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΚΕ ΕΛΠΕ

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσα, συνάδελφε

Ο λόγος της συμμετοχής της ΕΛΚΕ στη διοίκηση του ΠΣΕΕΠ ήταν, είναι και θα είναι, η προάσπιση των συμφερόντων όλων ανεξαιρέτως των εργαζομένων.
 Η ΕΛΚΕ επίσης έχει αποδείξει με τη δράση της, πως δεν περιορίζει τα συμφέροντα των συναδέλφων σε στενό οικονομικό πλαίσιο, αλλά αγωνίζεται προς διασφάλιση των συνθηκών εκείνων που είναι απαραίτητες για την ασφάλεια, την αξιοπρέπεια και τη δικαιοσύνη στους χώρους εργασίας.
 Με βάση λοιπόν την επίτευξη αυτών των στόχων που εξ΄ αρχής έχουμε θέσει, είμαστε..
αποφασισμένοι να συγκρουστούμε με οποιονδήποτε θίγει το δικαίωμα στην ασφαλή εργασία.
 Το τελευταίο χρονικό διάστημα εξαντλήθηκαν και τα τελευταία περιθώρια υπομονής και διαλόγου, καθώς για τα σοβαρά και χρονίζοντα θέματα ασφάλειας όπου επιδιώκουμε τις λύσεις που απαιτούνται, συναντήσαμε από την πλευρά της Εταιρείας μια στάση αδιάλλακτη και παρελκυστική. Εμφανίζεται επίσης προσπάθεια από συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας και μηχανισμούς να θίξουν και να πλήξουν βάναυσα την αξιοπιστία και την ηθική υπόσταση του θεσμού του Σωματείου μας.
Επειδή λοιπόν όλοι είμαστε προσωρινοί, καθώς ουδείς αναντικατάστατος, αυτό που πρέπει να παραδώσουμε στους επόμενους είναι ένα αξιόπιστο ισχυρό και διεκδικητικό συνδικάτο. Γι΄ αυτό δίνουμε με όλες μας τις δυνάμεις και αυτόν τον αγώνα.

                    Αγωνιζόμαστε για ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ – ΕΝΟΤΗΤΑ

Ο καθένας μας στο δικό του χώρο εργασίας γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον το πόσο σοβαρά είναι τα ζητήματα που έχει θέσει προς διεκδίκηση το συνδικάτο και η Γενική μας Συνέλευση. Οπότε απόλυτα συνειδητοποιημένοι και προσηλωμένοι στους στόχους μας αυτούς καθ΄ αυτούς, σας καλούμε για μια ακόμη φορά να δώσουμε από κοινού και αυτόν τον αγώνα. Διαθέτουμε την σιγουριά και την πεποίθηση πως και αυτή η μάχη θα μας βρει δικαιωμένους, γιατί το δίκαιο
είναι με το μέρος μας.
 Κλείνουμε τα αυτιά μας σε διασπαστικές και απεργοσπαστικές λογικές και δίνουμε βροντερό «παρών» στα καλέσματα του Σωματείου.

                                      Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου