Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Μήνυμα ενότητας του Βαρδή Βαρδινογιάννη για να ξεπεράσει η χώρα την κρίση

Από το worldenergynews.gr
Μήνυμα ενότητας για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης απηύθυνε ο πρόεδρος της Motor Oil Βαρδής Βαρδινογιάννης από το βήμα της γενικής συνέλευσης του Ομίλου. 

Όπως είπε ο κ. Βαρδινογιάννης «προβλήματα υπάρχουν διεθνώς και όχι μόνο στην Ελλάδα. 
Τα δικά μας πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί».

Ο κ. Βαρδινογιάννης τόνισε επίσης, ότι η εταιρία και οι άνθρωποι της δεν κομματίζονται. 

Υπογράμμισε το κλίμα αλληλεγγύης και ενδιαφέροντος της εταιρίας προς τους εργαζόμενους, το οποίο όπως είπε..
, λειτουργεί αμφίδρομα και κατέληξε σημειώνοντας, ότι έχουμε όλοι μας υποχρέωση να κάνουμε ό, τι μπορούμε καλύτερο, όχι μόνο για τον εαυτό μας, αλλά και για τους άλλους. 

Απαντώντας σε ερωτήσεις μετόχων, ο διευθύνων σύμβουλος της Motor Oil Πέτρος Τζανετάκης σημείωσε, ότι μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων του ο όμιλος διερευνά μικρές ευκαιρίες για έρευνες υδρογονανθράκων ανά τον πλανήτη, καθώς διαθέτει την τεχνογνωσία. 
Σημείωσε ωστόσο, ότι αυτό δεν σημαίνει, πως θα γίνει ο όμιλος παραγωγός πετρελαίου. 

Σε ότι αφορά τις έρευνες στον ελληνικό θαλάσσιο χώρο, ο κ. Τζανετάκης μίλησε για έρευνες σε μεγάλο θαλάσσιο βάθος «κάτι πολύ δύσκολο και πολύ μακρινό».

Σημειώνεται, ότι η γενική συνέλευση ενέκρινε την παροχή μπόνους ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ στους εργαζόμενους και τα στελέχη, κάτι που είχε γίνει και στη χρήση του 2015. 

Επίσης, εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος 0,90 ευρώ. 

Τον περασμένο Νοέμβριο δόθηκε προμέρισμα 0,20 λεπτά ανά μετοχή και τα υπόλοιπα 0,70 λεπτά θα αποκοπούν από τη μετοχή στις 3 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου