Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΚΕΕΠ


 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η μνημονιακή νεοφιλελεύθερη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αφού εφάρμοσε με θρησκευτική ευλάβεια το πρόγραμμα της 2ης  αξιολόγησης που υπέγραψε, τώρα φέρνει προς ψήφιση το 4ο μνημόνιο, συνεχίζοντας έτσι την κατεδάφιση της οικονομίας, της κοινωνίας, των συντάξεων και όσων εργασιακών δικαιωμάτων έχουν απομείνει όρθια.

Το νέο μνημόνιο ξεχειλίζει όμως..
από προνόμια στους επιχειρηματικούς ομίλους, μείωση της φορολογίας τους, επιδοτήσεις για προσλήψεις φτηνών εργαζόμενων με μισθούς πείνας χωρίς δικαιώματα, ιδιωτικοποιήσεις και παραπέρα απελευθέρωση της αγοράς Ενέργειας. Όσο για τα αντίμετρα που μας λένε, είναι η ομολογία της κυβέρνησης ότι ''η φτώχια, η εξαθλίωση, η ανεργία θα είναι εδώ για πολλά χρόνια ακόμα…'' αν δεν πάρουμε την απόφαση να τους σταματήσουμε.

Ενάντια στη νέα ληστεία και στην κοροϊδία της συγκυβέρνησης η απάντηση του λαού πρέπει να είναι κανένας συμβιβασμός – γενικός ξεσηκωμός!

Συμμετέχουμε στην Απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Μαΐου για να μετατρέψουμε τη δικαιολογημένη οργή και αγανάκτησή μας σε ΑΓΩΝΑ για την υπεράσπιση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων, σε ΑΓΩΝΑ για την αποτροπή ψήφισης των νέων μέτρων.
                             
Κανείς δεν μπορεί να μένει θεατής στην νέα σφαγή που μας ετοιμάζουν.


                                  ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
                                                                 ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου