Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Έκτακτο Δ.Σ. ΠΣΕΕΠ για εξελίξεις ΕΣΣΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για pseep
Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σήµερα Τετάρτη 08/02/17 και ώρα 19:00 πραγµατοποιήθηκε έκτακτο ∆.Σ. ΠΣΕΕΠ µε θέµα την πορεία των διαπραγµατεύσεων για τη νέα ΕΣΣΕ και τον Εσωτερικό Κανονισµό. Η ανάγκη για πραγµατοποίηση έκτακτου ∆.Σ., το οποίο ας σηµειωθεί πως κηρύχθηκε διαρκές, προέκυψε µετά και την τελευταία χρονικά και πέµπτη κατά σειρά συνάντηση του ΠΣΕΕΠ µε τη διαπραγµατευτική οµάδα της Εταιρείας, από την οποία και αποχωρήσαµε αφού κρίναµε ότι δεν µπαίναµε στην
ουσία της διαπραγµάτευσης. Το ΠΣΕΕΠ δήλωσε ότι συζητά πάνω στο πλαίσιο που έχει καταθέσει και ότι η πρόταση της εταιρείας απέχει παρασάγγας από αυτό.

Ενηµερώθηκαν τα µέλη του ∆.Σ. για την..
πορεία των διαπραγµατεύσεων και µετά από εισήγηση του Προεδρείου και τοποθετήσεις των παρατάξεων στη λογική της εισήγησής του, ψηφίστηκε οµόφωνα η πρόταση για απεργιακές κινητοποιήσεις.
Παράλληλα και κατά τη διάρκεια του ∆.Σ. η Εταιρεία έστειλε νέα πρόσκληση για διαπραγµάτευση αύριο Πέµπτη 09/02/17 και ώρα 16:00 την οποία και αποδεχθήκαµε. Με νέα µας ανακοίνωση θα σας ενηµερώσουµε για τις εξελίξεις και τις αποφάσεις µας.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σας καλούµε να παραµείνετε σε εγρήγορση, συσπειρωµένοι και αποφασισµένοι δίπλα στο Σωµατείο γιατί µόνο έτσι θα υπερασπιστούµε τη δουλειά και τις ζωές µας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου