Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ/ Διάκριση για το DIESEL AVIO στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ/ Διάκριση για το DIESEL AVIO στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων
Από το protagon.gr
Σημαντική διάκριση για τον Ομιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ συνιστά η βράβευση του καινοτόμου προϊόντος DIESEL AVIO που διαθέτει στα πρατήριά της η ΕΚΟ, κατά την τελετή απονομής των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον (European Business Awards for the Environment – EBAE). Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου.

Το DIESEL AVIO βραβεύτηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) και τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG Environment). Ξεχώρισε στην κατηγορία «Προϊόν & Υπηρεσίες» (Product & Services Award) για την περιβαλλοντική του επίδοση και τις σημαντικές μειώσεις εκπομπών αερίων σωματιδίων και εκπομπών CO2, συμβάλλοντας, έτσι, στη βελτίωση της ποιότητας της ατμόσφαιρας και στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Οι περιβαλλοντικές επιδόσεις του DIESEL AVIO επιτυγχάνονται με ..
τον καινοτομικό συνδυασμό δύο διαφορετικών τεχνολογιών, του διπλού φίλτρου της τεχνολογίας των καυσίμων αεροπορίας και της νέας πρωτοποριακής τεχνολογίας των χημικών προσθέτων.

Ο Ομιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ διακρίθηκε για τρίτη φορά στον συγκεκριμένο θεσμό ο οποίος λαμβάνει χώρα κάθε δυο (2) χρόνια, ενώ και το προϊόν DIESEL AVIO προκρίθηκε ως finalist της διοργάνωσης στις καλύτερες ευρωπαϊκές υποψηφιότητες, στην ίδια κατηγορία.

Η φετινή τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε παρουσία του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιάννη Τσιρώνη. Εκεί παραβρέθηκε και πλήθος βουλευτών και εκπρόσωπων από θεσμικούς και επιχειρηματικούς φορείς, επιχειρήσεις, οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Το βραβείο, εκ μέρους του Ομίλου ΕΛΠΕ και της ΕΚΟ, παρέλαβε ο κ. Ρομπέρτο Καραχάννας, γενικός διευθυντής Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας, ο οποίος αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία που έχει για την εταιρεία η βράβευση του DIESEL AVIO. Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «αποτελεί ταυτόχρονα και επιβράβευση της δέσμευσης του Ομίλου για ανάπτυξη προϊόντων με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα, την περιβαλλοντική προστασία  και την κοινωνική συνεισφορά».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ/ Διάκριση για το DIESEL AVIO στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων
Από αριστερά: ο κ. Ρομπέρτο Καραχάννας Γενικός Διευθυντής Εγχώριας & Διεθνούς Εμπορίας ΕΛΠΕ, η κα Πηνελόπη Παγώνη Ανώτερη Διευθύντρια Υγιεινής, Ασφάλειας, Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου, η κα Τριανταφυλλιά Μπουλτούκα Υποδιευθύντρια Ποιότητας, Υγιεινής, Ασφάλειας & Περιβάλλοντος Εμπορίας, η κα Ζωή Νάσιου Χημικός Μηχανικός, Διεύθυνση Υγιεινής, Ασφάλειας, Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου, ο κ. Αντώνης Μουντούρης Επικεφαλής Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου και ο κ. Γιάννης Σακελλίων Διευθυντής Marketing Εγχώριας & Διεθνούς Εμπορίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου