Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Τα Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου (ΕΚΟ) στηρίζουν την «ΕΛΠΙΔΑ»

Αποτέλεσμα εικόνας για Τα Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου (ΕΚΟ) στηρίζουν την «ΕΛΠΙΔΑ»
Από το energypress.gr
Η ΕΚΟ, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης και Αλληλεγγύης που υλοποιεί, συνεισέφερε για ακόμη μια φορά εφέτος στην ενίσχυση του Ιδρύματος “Ελπίδα’’, που παρέχει οικονομική και ψυχολογική υποστήριξη σε παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία και στις οικογένειες τους.

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα παρουσία και εκπροσώπων των πρατηρίων της ΕΚΟ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΥΠΡΟΥ κ. Γιώργος Γρηγοράς παρέδωσε επιταγή €8000 στον Πρόεδρο του Ιδρύματος Δρ. Λοΐζο Λοΐζου.

Το χρηματικό ποσό προήλθε ύστερα από..
πρωτοβουλία που ανέλαβε η Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού την 1η Ιουνίου, προκειμένου να εκταμιευθεί από τις εισπράξεις της ημέρας ένα σέντ (€0,01) για κάθε λίτρο καυσίμων που διατέθηκε στην αγορά μέσω της εταιρίας και των πρατηριούχων της.

Η ΕΚΟ διπλασίασε το συνολικό ποσό των €4000 που συγκεντρώθηκε παγκυπρίως από  όλα τα πρατήρια καυσίμων που διαθέτει, προκειμένου να ενισχύσει την “Ελπίδα’’ και τον ιερό κοινωνικό σκοπό που επιτελεί στηρίζοντας τα παιδιά με καρκίνο και τους γονείς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου