Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Εκλογές ΠΣΕΕΠ 2016 & Διοικητικός, Οικονομικός Απολογισμός 2014 – 2016


Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Πραγµατοποιήθηκε την Παρασκευή 09/09/16 το Εκλογοαπολογιστικό ∆ιοικητικό Συµβούλιο του Σωµατείου, αφού ολοκληρώθηκε η τριετής θητεία του, ενέκρινε τον ∆ιοικητικό & Οικονοµικό Απολογισµό, ανοίγοντας έτσι την προεκλογική περίοδο και µε βάση το Καταστατικό σας ανακοινώνουµε τις ηµεροµηνίες των διαδικασιών των αρχαιρεσιών µας, έτσι όπως εγκρίθηκαν από το ∆.Σ.

Θα πραγµατοποιηθούν οι Περιφερειακές Συνελεύσεις ανά χώρο όπου θα γίνει ο ∆ιοικητικός και Οικονοµικός Απολογισµός και θα εκλεγούν και οι Τοπικές Εφορευτικές Επιτροπές ως εξής:


• ∆ευτέρα 19/09/16: ΠΕ.ΣΥΝ ΒΕΘ, στο χώρο του Κεντρικού Μηχανολογικού και ώρα 15:00

• Τρίτη 20/09/16: ΠΕ.ΣΥΝ ΒΕΕ, στο Εστιατόριο δίπλα από τα γραφεία του ΠΣΕΕΠ και ώρα 15:00

• Τετάρτη 21/09/16: ΠΕ.ΣΥΝ ΒΕΑ, στο Αµφιθέατρο του νέου ∆ιοικητηρίου στον Ασπρόπυργο και ώρα 15:00

• Πέµπτη 22/09/16 ΠΕ.ΣΥΝ Αµαρουσίου, στο Εστιατόριο στη Χειµάρρας, στον-1 όροφο και ώρα 16:00.

Την Παρασκευή 23/09/16 και από ώρες 06:00 έως 17:00 θα πραγµατοποιηθεί η Γενική µας Συνέλευση σε όλους τους χώρους και ψηφοφορία (µε ξεχωριστές κάλπες) για:

1. Εκλογή ΚΕΦΕΠ

2. Εκπροσώπηση ΓΣΕΕ

3. Εκλογοαπολογισµός ΠΣΕΕΠ και ΤΑΑΤ (∆ιοικητικός & Οικονοµικός)
Την ∆ευτέρα 10/10/16 και την Τρίτη 11/10/16 θα πραγµατοποιηθούν οι εκλογές του Σωµατείου µας.

Καλούµε όλους τους συναδέλφους να συµµετέχουν µαζικά στις παραπάνω διαδικασίες, όπου θα αναδειχθούν τα νέα όργανα του Σωµατείου.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το ∆.Σ. στη συνεδρίαση αυτή επιβεβαίωσε την πάγια θέση του Σωµατείου µας για τα θέµατα Υγιεινής και Ασφάλειας που το τελευταίο διάστηµα συµβαίνουν στο ∆ιυλιστήριο Ασπροπύργου, µε τα προβλήµατα που υπάρχουν µε τα καλώδια τροφοδοσία υψηλής τάσης καθώς επίσης και µε τις κρίσιµες βάνες για τη λειτουργία του FCC. Οµόφωνα αποφασίστηκε η στενή παρακολούθηση για τα 
θέµατα ασφάλειας και οι ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσουµε, ενεργοποιώντας όλους τους φορείς ( ΚΕΠΕΚ – ΣΕΠΕ ) προκειµένου να πιέσουµε την Εταιρεία για την επίλυση και αποκατάσταση των παραπάνω εξοπλισµών.

Τέλος, σας ενηµερώνουµε ότι µπορείτε να αναζητήσετε τον ∆ιοικητικό και Οικονοµικό Απολογισµό τριετίας του ΠΣΕΕΠ και του ΤΑΑΤ, στην ιστοσελίδα του (www.pseep.gr) , στο intranet καθώς και στα γραφεία του ΠΣΕΕΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου