Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΚΕΕΠ

Αποτέλεσμα εικόνας για σκεεπ
Σε συνέχεια της από 7/7 ανακοίνωσης μας για την αποκατάσταση της αλήθειας και την εξαγωγή ασφαλέστερων συμπερασμάτων σας επισυνάπτουμε τις δυο επιστολές που μας απέστειλε η Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού στις 6 & 7/7 .

Εμείς ως ΣΚΕΕΠ τοποθετηθήκαμε ως προς το περιεχόμενο της πρώτης επιστολής για την αφαίρεση εγγράφου από τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα του ΠΣΕΕΠ με ανακοινωσή μας στις 7/7 και δεν αλλάζουμε ούτε κόμμα ως προς το περιεχόμενό της και αυτό αποτελεί δήλωση προς κάθε ενδιαφερόμενο. 

Πρός μεγάλη έκπληξη όμως απεστάλη και 2η επιστολή σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΣΕΕΠ.  Και ενώ όλοι περιμέναμε την ενημέρωση από την Εταιρεία για..
τις ενέργειες της που θα διασφάλιζαν το αδιάβλητο του διαγωνισμού αντιθέτως μας ενημέρωνε ότι "σε απάντηση σχετικού αιτήματος του Προέδρου του Σωματείου, σας γνωρίζουμε ότι οι καταγγελίες περί διαρροής στοιχείων, υποβλήθηκαν από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου οι οποίοι οφείλουν!!! να σας παράσχουν λεπτομερή σχετική ενημέρωση. Ειδικότερα το μέλος του Δ.Σ. Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος μας ανέφερε συγκεκριμένο όνομα, το οποίο προφανώς θα θέσει και υπόψιν σας……" 

Τώρα όμως αυτό που επιθυμούμε να θίξουμε είναι ότι αν δεν υπήρχαν οι καταγγελίες από τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου μας θα γνώριζε κανείς για τις ενέργειες του Προέδρου και του Γεν. Γραμματέα στην συνεδρίαση της Επιτροπής των Προσλήψεων; 

Βέβαια οφείλουμε να ομολογήσουμε και να αναγνωρίσουμε ότι η κωλοτούμπα είναι εθνικό μας σπορ τελευταία. Για να κατορθώσει κανείς κάτι τέτοιο δεν αρκούν μόνο μαγικές ιδιότητες, αλλά χρειάζονται επιπλέον γνώσεις ακροβατικών ικανοτήτων, που θα ζήλευε ακόμα και ο πρώην πρωταθλητής μας Ι. Μελισσανίδης.

Για εμάς όμως το σημαντικότερο είναι το ρήμα "ΟΦΕΙΛΟΥΝ" στην επιστολή της Γεν. Διευθύντριας, που είτε την έγραψε η ίδια ή οι νομικοί σύμβουλοι της Εταιρείας ή όποιος τελοσπάντων την υπαγόρευσε ή έγραψε.

Ας ακουστεί όσο πιο προσεχτικά γίνεται η θέση μας επ΄ αυτού προς πάσα κατεύθυνση.

Το όνομα του Γραμματέα του ψηφοδελτίου μας και Εκπροσώπου των Εργαζομένων στο Δ.Σ. της Εταιρείας Κώστα Παπαγιαννόπουλου γράφτηκε στην επιστολή της Γεν. Διευθύντριας συνειδητά με την σύμφωνη γνώμη του, διότι το θεωρεί χρέος του και το οφείλει στους εργαζόμενους που εκπροσωπεί στο Δ.Σ. της Εταιρείας. 

Ας γνωρίζετε λοιπόν καλά ότι η μόνη οφειλή του συναδέλφου και όλων ημών του ΣΚΕΕΠ είναι προς τους εργαζόμενους που μας εκλέγουν για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα τους αλλά και την ασφάλεια τους. 

Αν εσείς οφείλετε κάτι προς τον Πρόεδρο του Σωματείου μας, είναι δικός σας λογαριασμός.


  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου