Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΚΕ ΕΚΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΚΕ ΕΚΟ

Συναδέλφισσες, -οι,

Οι εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 24/5/16 έβγαλαν το νέο Δ.Σ. το οποίο θα καλεστεί να εκπροσωπήσει τους εργαζομένους σε μια εποχή που τα πάντα καταρρέουν και χρειάζεται να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή συνεννόηση μεταξύ των παρατάξεων, ώστε να ισχυροποιηθεί το μέτωπο των εργαζομένων απέναντι στις πολιτικές που θέλουν να εξαφανίσουν εντελώς τα κεκτημένα δικαιώματα. 

Η ΠΑΣΚΕ ΕΚΟ με το παραπάνω σκεπτικό ως αρχή θεώρησε ότι για τους εργαζόμενους είναι πολύ καλύτερο να συνεννοηθεί με όλες τις κινήσεις στον χώρο μας που έχουν την ίδια άποψη.
Έτσι λοιπόν στη βάση αυτή μεταξύ των άλλων υπήρξε ..
συνεννόηση με τη κίνηση των συναδέλφων που συμμετείχε και η Σίσυ Βερελή γνωστή σε όλους μας μιας και επί σειρά ετών συμμετείχε στα ψηφοδέλτια της ΠΑΣΚΕ.

Τα μέλη της ΠΑΣΚΕ συμμετείχαν στηρίζοντας τη συγκεκριμένη «συναδέλφισσα» με βάση τις πολιτικές και οργανωτικές δεσμεύσεις που υπήρχαν.

Μεταξύ των άλλων ότι πρέπει να αλλάξουν παλιές νοοτροπίες και να υπάρξει μοίρασμα των θέσεων ευθύνης και αντιπροσωπεύσεις έτσι ώστε όλοι να γίνουν συμμέτοχοι και κοινωνοί σ` αυτήν την νέα προσπάθεια.

Συγκεκριμένα η συμμετοχή του συναδέλφου Χασουράκη ως αντιπροσώπου στο συνέδριο της Ομοσπονδίας μας.

Δυστυχώς όμως η συναδέλφισσα η οποία είναι «πολύ καλή στα λόγια» απέδειξε ότι όχι μόνο είναι εκφραστής του παλαιού αλλά και ότι έδρασε με κομματική τελικά σκοπιμότητα, αθετώντας κάθε συνεννόηση. 

Προφανής σκοπός ήταν η «λεηλασία» των αγνών συναδέλφων της ΠΑΣΚΕ προκειμένου να εδραιωθεί στη νέα της πολιτική ταυτότητα για ιδιοτελής και μόνο σκοπούς. 
Δυστυχώς συνάδελφοι τελικά το «νέο» είναι πολύ παλιό και θέλουμε να ελπίζουμε όχι εργοδοτικό.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η ΠΑΣΚΕ ΕΚΟ δηλώνει ότι δεν την εκφράζει το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο και θα εκφράζεται μέσα από τις ανακοινώσεις της σε όλα όσα κρίνει ότι πρέπει να τοποθετηθεί.

Φαίνεται πλέον ότι η μόδα του νέου πολιτικού συστήματος και σε όλους του νεόκοπους εκφραστές του είναι να ΕΞΑΠΑΤΑΤΑΙ και να ΕΞΑΠΑΤΕΙ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου