Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ..

Αποτέλεσμα εικόνας για ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Την Δευτέρα και Τρίτη 30 και 31 Μαϊου 2016 θα λάβουν χώρα οι εκλογές που θα αναδείξουν τις επιτροπές Υγιεινής και Ασφάλειας των Διυλιστηρίων του Ομίλου.

Η επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας είναι μια ανεξάρτητη επιτροπή εξαιρετικά σημαντική στην καθημερινότητα των εργαζομένων . Είναι εκείνη η επιτροπή που μάχεται καθημερινά για  την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων αλλά και των εγκαταστάσεων.

Παρόλο που τα τελευταία χρόνια έχει χάσει το ρόλο της περιοριζόμενη σε ρόλο κομπάρσου,έφτασε η στιγμή να αναδειχθεί ο πραγματικός της ρόλος. Όσοι εκλεγούν θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι θα είναι θεματοφύλακες της ασφάλειας των εργαζομένων και θα πρέπει να είναι έτοιμοι να συγκρουστούν με οποιονδήποτε βάλλει εναντίον τους.

Το BLOG εύχεται σε όλους τους υποψηφίους συναδέλφους καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους για εκλογή ανεξαρτήτως από ποιο χώρο προέρχονται μιας και σε αυτή την διαδικασία οι εργαζόμενοι δεν θα ψηφίσουν παρατάξεις αλλά αυτούς που θεωρούν ότι μπορούν να υπερασπιστούν και δεν φοβούνται να συγκρουστούν για τα συμφέροντά των συναδέλφων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου