Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΠΣΕΕΚ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΣΕΕΚ
Συνάδελφοι,


             Την Παρασκευή 06/05 προς μεγάλη μας δυσαρέσκεια και οργή, ενημερωθήκαμε από τους συναδέλφους των τριών σωματείων ΣΥΕΠΥ & ΑΛΠΕ, Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ και Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, για τις οριζόντιες περικοπές μισθών για την κατάργηση παροχών, τις οποίες βέβαια τις είχαν ονομάσει παράνομα οικειοθελείς (όπως το επίδομα γάμου) καθώς και την απόλυση εργαζομένων με σκοπό την εργολαβοποίηση ολόκληρων τμημάτων, από τη Διοίκηση της εταιρείας ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ!

 Τα επιχειρήματα της εταιρείας είναι τα γνωστά σε όλους « Δυσχερές οικονομικό περιβάλλον, αβέβαιο το μέλλον της οικονομίας».

 Εμείς όμως ..
γνωρίζουμε, το πόσες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς έκαναν οι συνάδελφοί μας, ώστε να μπορέσει μια ιστορική εταιρεία σαν την ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, να σταθεί όρθια στα χρόνια της κρίσης.

 Επειδή λοιπόν γνωρίζουμε… στέλνουμε μήνυμα στη Διοίκηση της ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, να πάρει άμεσα πίσω όλα τα μέτρα, που έχει εξαγγείλει απέναντι στους συναδέλφους μας, να σεβαστεί τις θυσίες και την εκτίμηση των εργαζομένων προς την εταιρεία.

 Δηλώνουμε, ότι θα συμπαρασταθούμε στους συναδέλφους μας, με κάθε τρόπο, σε συνεργασία με τα Εργατικά Κέντρα Αθήνας και Ελευσίνας και θα παραμείνουμε σε ετοιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου