Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

Βραβείο στα ΕΛΠΕ για την υποστήριξη των προσφύγων

Βραβείο στα ΕΛΠΕ για την υποστήριξη των προσφύγων
Τιμητική διάκριση για την ανθρωπιστική δράση «Αλληλεγγύη χωρίς σύνορα» που έχει ως στόχο τη στήριξη των Προσφύγων, έλαβε ο Όμιλος των Ελληνικών Πετρελαίων στα φετινά Βραβεία "Corporate Affairs Excellence Awards".

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ βραβεύτηκε στην κατηγορία Πρόγραμμα/Δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, για την ανθρωπιστική δράση μέσω της οποίας τα ΕΛΠΕ συνδράμουν στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης και πρόσφατα προσέφεραν ολόκληρη την..
υποδομή και τον αναγκαίο εξοπλισμό για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων "HELPEVillage", στη Χίο.

Η εθελοντική δράση αλληλεγγύης των εργαζομένων στον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ συνεχίστηκε και τον μήνα Μάρτιο με διανομή ειδών πρώτης ανάγκης στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων σε Διαβατά και Σχιστό, καθώς και στη ΜΚΟ «Δεσμός». Συνολικά μεταφέρθηκαν στα Διαβατά 155 κούτες με είδη προσωπικής υγιεινής και τρόφιμα, στο Σχιστό 30 κούτες, με προσωπικά είδη υγιεινής, τρόφιμα και παιχνίδια και στον «Δεσμό» 90 κούτες με τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής.

To Βραβείο παρέλαβε από τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας κ. Δημήτρη Ρούλια, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κ. Γιάννης  Κορωναίος, έχοντας δίπλα του την Δ/ντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κα Ράνια Σουλάκη και τις κυρίες Αθηνά Μπουρτσάλα και Ευτυχία Βαρθαλίτη από την ίδια Διεύθυνση.

Εξάλλου, όπως ανακοινώθηκε τη Τετάρτη σε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Αντιπροσωπείας στην Αθήνα, η  ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. θα βραβευτεί από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) και τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG Environment) κατά την απονομή των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον (European Business Awards for the Environment – EBAE).

Η  ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ συμμετείχε στο διαγωνισμό στη Κατηγορία Προϊόντος & Υπηρεσιών (Product & Services Award), με το προϊόν DIESEL AVIO που διαθέτει στα πρατήρια της η ΕΚΟ και διακρίθηκε για τρίτη φορά στο θεσμό. Η διοργάνωση πραγματοποιείται κάθε δυο (2) χρόνια και η φετινή Τελετή Βράβευσης θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.


ΠΗΓΗ;iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου