Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΓΣΕΕ:Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

ολομελεια γσεε
Συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 15 Δεκεμβρίου η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ εκτιμώντας την κατάσταση για τον κόσμο της μισθωτής εργασίας, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από τη συνέχιση της άγριας πολιτικής λιτότητας και περικοπών που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Η Συνομοσπονδία έχει ξεκάθαρη και αδιαπραγμάτευτη θέση: Ο αγώνας και η αντιπαράθεση με τις κυβερνητικές και μνημονιακές πολιτικές είναι μονόδρομος.

Με αυτή τη θέση θα πορευτεί η..
ΓΣΕΕ και το επόμενο διάστημα οπότε και αναμένεται να προχωρήσει σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών της.

Όσο η κυβέρνηση αθετεί τις δεσμεύσεις της για επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, για επαναχορήγηση της 13ης σύνταξης, για αντιμετώπιση του εφιαλτικού προβλήματος της ανεργίας και όσο αντί αυτών εφαρμόζει σκληρά και επώδυνα μέτρα, η ΓΣΕΕ μαζί με τους εργαζόμενους θα αγωνίζεται με κάθε μέσο και τρόπο για να ανατρέψουν αυτές τις βάρβαρες και αδιέξοδες πολιτικές.

Είμαστε και θα παραμείνουμε απέναντι σε όλους όσοι οδηγούν την κοινωνία στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, απέναντι σε όσους υπονομεύουν το μέλλον της νέας γενιάς, απέναντι σε εκείνους που συνεχίζουν να ρίχνουν στις πλάτες των πιο αδύναμων τα βάρη της κρίσης και των μνημονίων.


ΠΗΓΗ:gsee.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου