Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Η ELPEDISON ανακοινώνει τις On-line Πωλήσεις της


Η ELPEDISON,  ο φιλικός εναλλακτικός  προμηθευτής  ηλεκτρικής ενέργειας με το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο  πελατών στην αγορά σήμερα, παρέχει  σε όλους τους καταναλωτές  τη  δυνατότητα  να γίνουν πελάτες ELPEDISON “on-line”, μέσα από την  εταιρική της ιστοσελίδα, www.elpedison.gr.

Πιο συγκεκριμένα,  η ELPEDISON έχει αναπτύξει μια προηγμένη πλατφόρμα  web, η οποία καθοδηγεί τον ενδιαφερόμενο, με σαφή και εύκολα βήματα, να συμπληρώσει την κατάλληλη αίτηση προκειμένου  να γίνει, επί τόπου, πελάτης της ELPEDISON.

Οι On-line Πωλήσεις  της ELPEDISON επιτρέπουν σε έναν οικιακό πελάτη, σε έναν επαγγελματία, σε μια μικρή ή μικρο-μεσαία επιχείρηση συνδεδεμένη στη Χαμηλή Τάση, να συμπληρώσει την αντίστοιχη on-line φόρμα, να «ανεβάσει» κάποια βασικά έγγραφα και να υποβάλλει την αίτησή του, αφού πρώτα διαβάσει και αποδεχτεί τον αντίστοιχο Τιμοκατάλογο και τους Γενικούς Όρους Προμήθειας Ηλεκτρικού Ρεύματος, που παρέχονται  αυτόματα στον ενδιαφερόμενο, όταν επιλέξει το προϊόν που επιθυμεί.

Αμέσως μετά...
την υποβολή της αίτησής του, ο χρήστης ενημερώνεται για τα επόμενα, ιδιαίτερα απλά βήματα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν εύκολα να αλλάξουν προμηθευτή και να έρθουν στην ELPEDISON,  εξοικονομώντας σημαντικό χρόνο, ώστε να επωφεληθούν στη συνέχεια από τα  ανταγωνιστικά  προϊόντα και τις προσφορές, που μόνο η ELPEDISON διαθέτει στην αγορά σήμερα.

Η ELPEDISON, για μια ακόμη φορά, κάνει τη διαφορά, αποδεικνύοντας την εστίασή της στην εξυπηρέτηση του τελικού καταναλωτή, επιπλέον  των εξαιρετικά ανταγωνιστικών προϊόντων που του παρέχει. Όντας η πρώτη που προσέφερε ένα τόσο ευρύ χαρτοφυλάκιο ενεργειακών υπηρεσιών, το myelpedison, μέσω διαδικτύου και κινητού τηλεφώνου  - εφαρμογές  Google και Apple -, τώρα αξιοποιεί περαιτέρω την τεχνολογία, πάντα  προς όφελος του πελάτη, δημιουργώντας μια εφαρμογή On-line Πωλήσεων  που βελτιώνει ακόμα περισσότερο την εμπειρία του χρήστη.


ΠΗΓΗ:energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου