Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΚΕ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΣΚΕ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι ,


Στις 16 Ιουνίου συνεχίστηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου μετά την αναβολή της συνεδρίασης της 12ης Ιουνίου .

Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης  ήταν και το θέμα της αναδιάρθρωσης της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Στην πορεία της συνεδρίασης , ο πρόεδρος κατέθεσε πρόταση για διαπαραταξιακό, αναλογικό προεδρείο.
Η θέση της ΠΑΣΚΕ  ξεκάθαρη. Συμφωνούμε σε διαπαραταξιακό, αναλογικό προεδρείο, αρκεί να είναι και θέση όλου του σώματος, αλλιώς αυτά τα λύνουν τα συνέδρια.
Δυστυχώς, όταν ο πρόεδρος τελικά απέσυρε και αυτή του την πρόταση αποδείχθηκε  ότι όλο αυτό ήταν ένα παιχνίδι θρόνων λόγω διαφωνιών μεταξύ της εκτελεστικής.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Αντί να συζητάμε στο Διοικητικό Συμβούλιο τα προβλήματα που ταλανίζουν τους εργαζόμενους του κλάδου και κυρίως μετά τα ατυχήματα σε MOTOR OIL και στον χώρο των ΕΛΠΕ με 4 νεκρούς συναδέλφους και 2 τραυματίες, ο πρόεδρος και η εκτελεστική περιορίστηκαν να λύσουν τις πολιτικοσυνδικαλιστικές διαφορές τους για να μοιράσουν εκ νέου τις καρέκλες τους.
Μας αφήνουν παγερά αδιάφορους οι μεταξύ τους διενέξεις και επικεντρώνουμε , όπως κάθε φορά άλλωστε, το ενδιαφέρον και την στάση μας στα προβλήματα των εργαζομένων και μόνο.
Κάθε άλλη συζήτηση για τα παραπάνω μόνο κακό κάνει.
Σας καλούμε  να αγωνιστούμε όλοι μαζί  για μιας Ομοσπονδία που θα διεκδικεί και θα προασπίζει τα συμφέροντα των εργαζομένων του κλάδου και καλούμε και την Διοίκηση της Ομοσπονδίας να αναλογισθεί τις ευθύνες της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου