Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ANAKOINΩΣΗ ΠΣΕΕΚ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου της ΕΚ, που πραγματοποιήθηκε εχθές Τετάρτη 10/06/2015 στην εγκατάσταση του Ασπροπύργου, συζητήθηκε και αξιολογήθηκε, η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, η οποία αναρτήθηκε στις 09/06/2015.

Δεν θα σταθούμε στα υπόλοιπα θέματα, που αφορούν όλο τον κλάδο, αυτή την αξιολόγηση την κάνει το κάθε Σωματείο μόνο του, άλλωστε. Όσον αφορά, όμως την ΕΚ και ιδιαίτερα τη σύμβασή της, θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι.


Συνάδελφοι,

Το Σωματείο μας πάντα θα...
επιδιώκει την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση, ανάμεσα στα Σωματεία του Ομίλου, καθώς αποτελεί το σημαντικότερο όπλο, για την υπεράσπιση και τη διαφύλαξη των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων.

Δηλώνουμε λοιπόν, ότι συνάντηση της Ομοσπονδίας με τα Σωματεία ΠΣΕΕΚ, ΠΣΕΕΠ και ΠΕΠΕΚΟ, με θέμα τη σύμβαση των εργαζομένων στην ΕΚ, δεν έγινε ποτέ.

Διευκρινίζουμε επίσης, ότι η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου της ΕΚ, για τη διεκδίκηση της σύμβασης της ΕΚΟ είχε παρθεί πολύ πριν, αλλά βεβαίως δεν θα την επικοινωνούσαμε ποτέ και σε κανέναν, πριν τη Γενική Συνέλευση των Μελών.


Για όλα τα παραπάνω, έχουμε ήδη απαιτήσει, την διόρθωση της αναφοράς, που κάνει η ανακοίνωση της ΠΟΕ, στη Σύμβασή μας, προς όφελος τόσο της αλήθειας, όσο και της αναγκαίας συμπαράταξης- συμπαράστασης, όλων των Σωματείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου