Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΚΕΕΠ

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΕΕΠ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Πριν ακόμη στεγνώσουν τα δάκρυα από το χαμό των δυο αγαπημένων συναδέλφων, ήρθε η θλιβερή είδηση του θανάτου του Αντώνη Αβράμπου. Οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να εκφράσουν την λύπη και την ψυχική οδύνη που νιώθουμε. Άλλος ένας δικός μας άνθρωπος ξεκίνησε το ταξίδι χωρίς γυρισμό τόσο πρόωρα και τόσο άδικα.
Οι σκέψεις μας στρέφονται στην οικογένειά του και στους δικούς του ανθρώπους που βιώνουν απύθμενο πόνο και τίποτε δεν μπορεί να τον απαλύνει.. 

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας και την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και στους  οικείους του αδικοχαμένου φίλου και συναδέλφου.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το ότι δεν μιλάμε δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε τίποτα να πούμε.

Οι εργαζόμενοι συντηρούνε τα Διυλιστήρια, οι εργαζόμενοι ξεκινάνε τα Διυλιστήρια και οι εργαζόμενοι θα λειτουργούν τα Διυλιστήρια. Μοναδικός γνώμονας όλων μας θα πρέπει να είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Οποιαδήποτε πίεση ασκηθεί σε συνάδελφο για γενικότερα θέματα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σας καλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα και εμείς θα αναλάβουμε την δική σας προστασία για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ όλων μας.

Όταν επιτέλους ολοκληρωθεί το σταμάτημα της  U - 32 της Ελευσίνας και ξεκινήσει το Διυλιστήριο του Ασπροπύργου ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ να αναλάβουμε εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν σε ένα Σωματείο θεματοφύλακα της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ των μελών του, έτοιμο να αγωνιστεί για να ξαναγίνουν τα ΕΛΠΕ μια σοβαρή και υπεύθυνη επιχείρηση απέναντι στους εργαζομένους της αλλά και την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου