Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΚΕ ΕΛΠΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΑΚΕ ΕΛΠΕ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από το τραγικό ατύχημα που συνέβη στην μονάδα καταλυτικής αναμόρφωσης νάφθας στα ΒΕΑ και τον βαρύ τραυματισμό των έξι συναδέλφων μας.

Είναι μια πρωτόγνωρη σε έκταση και ταυτόχρονα συνταρακτική στο αποτέλεσμα της εμπειρία, για το βιομηχανικό συγκρότημα του Ασπροπύργου στα εξήντα χρόνια της παραγωγικής ιστορίας του.

Συμπαραστεκόμαστε ολόψυχα στους συναδέλφους και τις οικογένειες τους που δοκιμάζονται σκληρά αυτές τις τραγικές ώρες και τους ευχόμαστε κουράγιο και ταχεία ανάρρωση. Οι σκέψεις όλων μας είναι κοντά τους και ελπίζουμε η δοκιμασία τους να έχει θετική έκβαση.

Σε αυτή την δύσκολή στιγμή για τους εργαζόμενους αλλά και για τον όμιλο προέχει η ψύχραιμη αντιμετώπιση της κατάστασης, η αναστροφή της ψυχολογίας και η ανάταση του ηθικού. Η ενότητα και η συσπείρωση των εργαζομένων γύρω από τους θεσμούς είναι απαραίτητη καθώς είναι ο καλύτερος εγγυητής για την ανόρθωση και την συνέχεια της εταιρίας.

Συνάδελφοι

Η εταιρία πρέπει να σταθεί όρθια και να ξεπεράσει την δύσκολη συγκυρία το συντομότερο. Οφείλουμε να προχωρήσουμε μπροστά χωρίς υπερβολές και πάσης φύσεως καπηλείες από όπου και αν προέρχονται, αλλά και χωρίς να υποτιμούμε την ανάγκη για εποικοδομητική αλλά και αυστηρή κριτική στο άμεσο μέλλον και αφού ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες διερεύνησης του συμβάντος.

Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε κοιτώντας μπροστά, με ασφάλεια, για το μέλλον το δικό μας και των οικογενειών μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου