Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Μυστηριώδες αντικείμενο παρατηρήθηκε πάνω από την Κορνουάλη

Αποτέλεσμα εικόνας για Μυστηριώδες αντικείμενο παρατηρήθηκε πάνω από την Κορνουάλη
Το ΑΤΙΑ «πιάστηκε» σε κάμερα πάνω από μια παραλία στο Bude την προηγούμενη Τρίτη.

Τώρα, οι ειδικοί θέλουν να συμβάλουν στον εντοπισμό της ταυτότητος του παράξενου αεροσκάφους.

Ο Dave Gillham, ιδρυτής ενός οργανισμού με το όνομα «Κορνουάλη ΑΤΙΑ» (Cornwall UFO), είπε: «Φαίνεται τριγωνικό – αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι.»

Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2009, το Υπουργείο Αμύνης (MOD) της Βρετανίας, είχε μια ειδική γραμμή για όσους μπορούσαν να αναφέρουν θεάσεις ΑΤΙΑ, μέχρι που έκλεισε λόγω χρημάτων.

Βρετανοί αξιωματικοί είχαν δηλώσει ως εξής: «Το MOD δεν έχει γνώμη για την ύπαρξη ή μη εξωγήινης ζωής. Ωστόσο, σε πάνω από 50 χρόνια, σε καμία αναφορά για ΑΤΙΑ δεν προέκυψαν στοιχεία όπου θα υπήρχε δυνητική απειλή για το Ηνωμένο Βασίλειο.»

Τώρα τα στοιχεία για UFO συλλέγονται από ανεξάρτητους οργανισμούς, όπως το «Βρετανική Ένωση Έρευνας για ΑΤΙΑ» (British UFO Research Association), η του «ΑΤΙΑ Ηνωμένου Βασιλείου» ( UK UFO).

Ο John Wickham, από το BUFORA δήλωσε: «Δεδομένου ότι η γραμμή MOD έχει κλείσει, έχουμε δει μια τεράστια αύξηση τηλεφωνημάτων για θεάσεις ΑΤΙΑ. Τα περισσότερα πράγματα μπορούν να εξηγηθούν με μια μικρή έρευνα και μόνο. Αν και σε πολλές περιπτώσεις είναι απλά ένα στρατιωτικό σκάφος το MOD είναι στην ευχάριστη θέση να το ονομάσουμε ένα ΑΤΙΑ , για να κρατήσει τα μυστικά τους. Αλλά σεβόμαστε πάντα τις πεποιθήσεις του καθενός. »


ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου