Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Το πρώτο κομμάτι της πίτας να κοπεί για τους Αχάριστους εργαζόμενους !!!!


Ξεκινάει από αύριο η εθιμοτυπική κοπή της πίτας.  Το πρώτο κομμάτι της πίτας  για μας πρέπει   να κοπεί για τους Αχάριστους εργαζόμενους  όπως τους αποκαλέσετε !!!

Για αυτούς που δέχτηκαν να μειωθεί η μισθοδοσία τους κατά 100 εκ. ευρώ την τελευταία τετραετία βάζοντας πλάτη στην Εταιρεία και έχοντας πολλά αναπάντητα ερωτηματικά για πολλές επιλογές της Διοίκησης.


Για αυτούς  που δέχονται να εργάζονται σχεδόν καθημερινά σε εξαντλητικά δωδεκάωρα λόγω του... "εξαιρετικού" προγραμματισμού προσλήψεων της Διοίκησης.


Για αυτούς  που εξακολουθούν και εργάζονται με αυτά τα Οργανογράμματα του τρόμου και που όταν εκφράζουν την άποψη τους για την επικινδυνότητα του πράγματος δέχονται "περίεργα" email.


Για αυτούς  που δουλεύουν τα εργοστάσια πάνω από 100% βάζοντας σε τελευταία μοίρα την ασφάλειά τους.


Για αυτούς που έχουν ξεχάσει τις οικογένειες τους και είναι σε επιφυλακή για το πότε θα χτυπήσει το τηλέφωνο για άλλη μια υπερωρία ή για άλλη μια βλάβη.


Μια ερώτηση : 
Είναι "αχάριστοι" όπως τους αποκαλέσετε η' κεφάλαιο για την Εταιρεία όπως περιγράφετε στις κατά καιρούς επιστολές σας ή τις δηλώσεις σας στον Τύπο;

Εμείς ένα έχουμε σας πούμε

Οι εργαζόμενοι δεν έχουν ανάγκη από ψεύτικα λόγια ή υποκριτικά χτυπήματα στην πλάτη. Το μόνο που χρειάζονται είναι να αναγνωρίζετε το λιθαράκι που συμβάλλουν στο οικοδόμημα της Εταιρείας. Πολλώ δε μάλλον όταν αυτό έχει γίνει θεόρατος βράχος τα τελευταία χρόνια. Σας καλούμε  λοιπόν να κλείσετε τα αυτιά σας στους ...φανεροσυμβούλους σας από τις τάξεις μας, για τους οποίους  ντρεπόμαστε  που είναι οι επίσημοι συνομιλητές σας και να διαμορφώσετε πραγματικά ιδία άποψη για τους εργαζόμενους  που διευθύνετε. Η θετική σας έκπληξη θα είναι μεγάλη.

Σας Ευχόμαστε  Καλή Χρονιά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου