Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δείτε τα πραγματικά stress tests των τραπεζών. Ναι αυτά που τα ΜΜ”Ε” και η κυβέρνηση…δεν είδαν

images
Σύσσωμοι Κυβέρνηση, ΜΜ”Ε” της ντροπής, Στουρνάρας και οι τοκογλύφοι της χαράς, πανηγύρισαν για την τεράστια επιτυχία των “κρατικών” τραπεζών να περάσουν τα τεστ αντοχής (stress test).

Και γιατί να μην τους πιστέψει ο κόσμος; Αφού όλοι λένε τα ίδια, δεν είναι σαφές ότι είναι αλήθεια; Αφού γυρνάνε από κανάλι σε κανάλι και από εφημερίδα σε εφημερίδα, και δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ δημοσιογράφος (ναι από αυτούς τους παντογνώστες της οικονομίας όπως ο Αυτιάς, ο Παπαδάκης, ο Άρης, ο Μπάμπης και τα “δίδυμα της συμφοράς” του μπομπολοκάναλου), να τους παρουσιάσει αυτά που αποκαλύπτει το Ολυμπία, και που υπάρχουν στα επίσημα στοιχεία και στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της ΕΚΤ.

Ή μήπως υπάρχει σοβαρή αντιπολίτευση να βγει και να παρουσιάσει τα στοιχεία, ξεγυμνώνοντας τους κυβερνώντες, τους νταβατζήδες (όπως τους κατανόμασε πρώην πρωθυπουργός) και τα αφεντικά τους;

Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ είναι απλή και σαφής: Οργανωμένη προπαγάνδα περί δήθεν επιτυχίας των τραπεζών. Των τραπεζών που εξαιτίας των δυναστεύτηκε ένας λαός, ξεπουλήθηκε μια χώρα και ξεχαλβαλώθηκε κάθε μορφή δημόσιας διοίκησης, πρόνοιας και ασφάλειας.

Αφού λοιπόν δεν μπορούν να τα βρούν μόνοι τους για να τα παρουσιάσουν και να τα δημοσιεύσουν, θα σας βοηθήσουμε εμείς κ.κ. κυβερνώντες, δημοσιογράφοι και επικεφαλής της Τ.Ε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤ..

Μπείτε στον διαδικτυακό τόπο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕCB/Banking Supervision). Στη μέση της οθόνης θα βρείτε το “country by country results” (ανάλυση ανά χώρα).

Επιλέξτε Greece (Ελλάδα), όπου θα ανοίξουν τα στοιχεία για τις 4 τράπεζες. Η κάθε τράπεζα έχει 3 συνδέσμους αρχεία. Επιλέξτε το πρώτο σύνδεσμο (CA Disclosure), όπου θα ανοίξει νέο αρχείο excel με τη πλήρη ανάλυση των στοιχείων ανά τράπεζα.

Στο φύλλο εργασίας “Main Results and Overview” θα βρείτε στις σειρές 30-40 την ανάλυση για το “Capital Shortfall” (Έλλειμα Κεφαλαίου), όπου υπάρχουν τα σενάρια από τα τεστ αντοχής, όπου υπάρχει και η συνολική εκτίμηση έλλειψης κεφαλαίου.

Για να σας βοηθήσουμε αγαπητοί μεγαλοδημοσιογράφοι και κυβερνώντες, επειδή κατανοούμε πόσο δύσκολο είναι να το βρείτε και να πείτε την αλήθεια στο κόσμο, σας δίνουμε και τα νούμερα όπως αναφέρονται (και όπως θα διαπιστώσετε μόνοι σας

Alpha  0 (μηδέν)

Eurobank 4.6 δις ευρώ

Πειραιώς 660 εκατ. ευρώ

Εθνική 3.4 δις ευρώ

ΣΥΝΟΛΟ κεφαλαιακού ελλείματος για τις 3 τράπεζες 8.7 δις (ναι ΔΙΣ) ευρώ. Παρεμπιπτόντως, τα στοιχεία των 3 Κυπριακών τραπεζών παρουσιάζουν έλλειμα 2.6 δις ευρώ.

SUCCESS STORY Λοιπόν. Ο Στουρνάρας δεν είδε τίποτα. Ο Χαρδούβελης δεν είδε τίποτα. Προφανώς οι υπόλοιποι δεν ξέρουν Αγγλικά, οπότε το Capital Shortfall είναι δυσνόητο και το εξαιρούν από τα στοιχεία στη δημοσιότητα.

Εν κατακλείδι;

Οργανωμένη προπαγάνδα με τη στήριξη και την ανοχή όλων. Απλά Κυβερνώντες, Τρόϊκα, ΤτΕ, Υπουργείο Οικονομικών και οι τιτανομεγιστοτεράστιοι οικονομικοί αναλυτές και μεγαλοδημοσιογράφοι, δεν μπορούν να παραδεχθούν ανοιχτά ότι απέτυχαν οικτρά, αφού οδήγησαν μια χώρα στη πτώχευση, στη διάλυση και στην ανέχεια, αποκλειστικά για να σώσουν τις τράπεζες. Και ούτε αυτό δεν έχουν καταφέρει.

Τα συμπεράσματα δικά σας (αλλά σιγά σιγά παιδιά, γιατί ο καναπές έχει καλομάθει).

Ολύμπιος


ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου