Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΕΔΑ:Η τρομοκρατία των ιθυνόντων της εταιρείας DRUCKFARBENδεν θα περάσει.

.
Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας καταγγέλλει την προσπάθεια των Διοικούντων της εταιρείας DRUCKFARBENνα απειλεί, να εκφοβίζει και στο τέλος να τρομοκρατεί με απολύσεις εργαζόμενους που αποφασίζουν να ασκήσουν το αναφαίρετο δικαίωμα της συνδικαλιστικής έκφρασης.

Η Διοίκηση της DRUCKFARBENκινείται ακριβώς στην ίδια κατεύθυνση με την τακτική της κυβέρνησης.

Προσπαθεί με την βία και τον αυταρχισμό να αποκόψει την ενιαία συλλογική έκφραση για διεκδίκηση δημιουργώντας μεμονωμένα στρατιωτάκια ( εργαζόμενους), τα οποία θα πέσουν πιο εύκολα στις ορέξεις  των σχεδίων τους.

Προφανώς όμως, δεν έχουν αντιληφθεί ότι οι εργαζόμενοι είναι οπλισμένοι με ενότητα και αποφασιστικότητα για τα δικαιώματά τους.

Και αυτό αποδεικνύεται με τον πιο σαφή τρόπο καθώς δημιούργησαν και έχτισαν το σωματείο τους μαζί με την στήριξη εργαζομένων της δύναμης του ΕΚΕ-ΔΑ  μέσω της κρίσης και του απόλυτου αυταρχισμού.

Ο δρόμος που έχει ακολουθήσει το σωματείο μαζί με τους εργαζόμενους, που δεν είναι άλλος από αυτόν της αντίστασης απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία και παραβατικότητα , στηρίζεται στον απόλυτο βαθμό από το εργατικό Κέντρο Ελευσίνας – Δυτικής Αττικής και από όλα τα σωματεία δύναμής του.

Την Παρασκευή θα είναι η πρώτη μάχη μας στη Επιθεώρηση Εργασίας στα Άνω Λιόσια.

Μια μάχη που θα είναι κατηγορηματική για αλλαγή τακτικής από πλευράς της εταιρείας.

Προειδοποιούμε προς πάσα κατεύθυνση ότι το αναφαίρετο δικαίωμα της ανεμπόδιστης συνδικαλιστικής, δημοκρατικής έκφρασης των εργαζομένων δεν το διαπραγματευόμαστε και είμαστε πανέτοιμοι να κάνουμε τα πάντα για να το διασφαλίσουμε. Η ευθύνη είναι στα χέρια των Διοικούντων.


ΠΗΓΗ:ekeda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου