Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

H εταιρία που δίνει δωρεάν ηλεκτρικές συσκευές στους εργαζόμενους της

H εταιρία που δίνει δωρεάν ηλεκτρικές συσκευές στους εργαζόμενους της
Καμμία μείωση στους μισθούς αλλά και δωρεάν ηλεκτρικές συσκευές προβλέπει η νέα επιχειρησιακή σύμβαση που υπέγραψε η διοίκηση της εταιρία BSH Oικιακές Συσκευές (Bosch - Siemens) με τους εργαζόμενους τους.
Ειδικότερα οι μισθοί για την διετία 2014 -2015 θα παραμείνουν σταθεροί, ενώ όσοι εργαζόμενοι αποχωρούν λόγω συνταξιοδοτήσεως θα τους χορηγούνται δωρεάν συσκευές αξίας μέχρι 700 ευρώ (το ΦΠΑ πληρώνεται από την εταιρία). 
Δωρεάν ηλεκτρικές συσκευές θα δίνονται και στα παιδιά των εργαζομένων που πετυχαίνουν σε Ανώτατες σχολές και ΤΕΙ, αξίας 450 ευρώ. 
Επίσης και σε περίπτωση γάμου θα δίνονται συσκευές αξίας 500 ευρώ.
Οι εργαζόμενοι θα παίρνουν και κουπόνια σίτισης, τα οποία θα δίνονται συγκεντρωτικά ως εξής:
-κουπόνια σίτισης αξίας 250 ευρώ, πριν από τις αργίες του Πάσχα
-κουπόνια σίτισης αξίας 200 ευρώ τον Σεπτέμβριο
-κουπόνια αξίας 500 ευρώ πριν από το τέλος του έτους.
Στην περίπτωση που η εταιρία πετύχει τζίρο ίσο με το 100% του στόους θα δίνονται πριν από το τέλος του έτους επιπλέον κουπόνια 50 ευρώ.
Η έκπτωση που παρέχεται στο προσωπικό για αγορά προϊόντων είναι 29% για τις ελεύθερες, 33% για τα εντοιχιζόμενα και 40% στις μικροσυσκευές. 
Τέλος οι εορτάζοντες Ιωβηλαίο (25ετία) θα δικαιούνται για το έτος που γιορτάζουν επιπλέον 2 μέρες αδείας και για κάθε επόμενο έτος από 1 ημέρα. 
Να σημειωθεί ότι η BSH Oικιακές Συσκευές ΑΒΕ έχει την έδρα της στην Κηφισιά, όπου και στεγάζονται ο εμπορικός τομέας και ο τομέας μάρκετινγκ, υποκατάστημα πωλήσεων στην Θεσσαλονίκη, παραγωγική μονάδα οικιακών συσκευών στον Αγ. Ι. Ρέντη και αποθηκευτικούς χώρους στον Ασπρόπυργο Αττικής. Διαθέτει επίσης ένα ολοκληρωμένο δίκτυο service οικιακών συσκευών σε όλη την Ελλάδα, με κεντρικές μονάδες στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στο Ηράκλειο Κρήτης και συμβεβλημένα συνεργεία σε όλη την Ελλάδα. 
Το 1977, η BSH και η Siemens εξαγόρασαν το 60% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΙΤΣΟΣ AE, μίας ελληνικής εταιρείας οικιακών συσκευών η οποία είχε ιδρυθεί το 1865 και έχει μακρά παράδοση στην εγχώρια αγορά. Από το 1996, η Bosch, η Siemens και η Pitsos δραστηριοποιούνταν από κοινού με την επωνυμία BSP. Το 1998 η μάρκα Gaggenau και το 2002 η μάρκα Neff, ενσωματώθηκαν στην BSP. Πρόσφατα, η εταιρεία μετονομάστηκε σε BSH Οικιακές Συσκευές ABE. Κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά με μερίδιο πάνω από 40% όσον αφορά τις λευκές οικιακές συσκευές, ενώ η εξαγωγική της δραστηριότητα αυξάνεται συνεχώς και εκτείνεται στις ευρωπαικές χώρες και στην Κύπρο. Ο τζίρος της για το 2012 ανέρχεται στα 175 εκατομ. ευρώ, εκ των οποίων τα 63 εκατομ. ευρώ αντιστοιχούν στις εξαγωγές. Η εταιρεία απασχολεί περίπου 680 άτομα.

Διαβάστε ολόκληρη την επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση εργασίας ΕΔΩ


ΠΗΓΗ:fpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου