Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Ανακοίνωση ΠΣΕΕΠ για οικονομική ενίσχυση


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι 

 Οι πολύ δύσκολοι καιροί που ζούµε, επιτάσσουν ολοένα και περισσότερο την έµπρακτη συµπαράσταση προς κάθε συνάνθρωπό µας που έχει ανάγκη την άµεση και ανθρώπινη µας στήριξη. 
 Παιδιά όπως ο 16χρονος Γούλας Νικόλας, που είναι καθηλωµένος σε αναπηρική καρέκλα, χρειάζονται άµεσα την έκφραση όλων των ευγενικών µας συναισθηµάτων, πόσο µάλλον όταν η οικονοµική δυνατότητα της µονογονεϊκής του οικογένειας έχει ήδη εξαντληθεί εδώ και καιρό φτάνοντας στο σηµείο να τίθεται ακόµα και θέµα επιβίωσης. 
 Στην ηχηρή απουσία του «προνοιακού» κράτους που κάποιοι επέβαλλαν, στην κακοδαιµονία που οι ίδιοι διαρκώς µας υποβάλλουν, εµείς αντιπαραθέτουµε ψυχή, αγάπη και έγνοια για το διπλανό µας, το συνάνθρωπό µας τον ίδιο µας τον εαυτό. 
 Καλούµαστε για µια ακόµα φορά να πράξουµε αυτό που εµείς οι εργαζόµενοι στα Ελληνικά Πετρέλαια το ξέρουµε καλύτερα από τον καθένα, αυτό που εµείς ορίζουµε ως νοιάξιµο, αλληλεγγύη, ΑΓΑΠΗ. 
 Σας καλούµε λοιπόν να συνεισφέρουµε οποιοδήποτε ποσό δύναται ο καθένας από το υστέρηµά του, ώστε να ενισχύσουµε οικονοµικά το παιδί αυτό. 
 Τα χρήµατα θα συγκεντρώνονται ανά τµήµα και θα αποδίδονται στο Σωµατείο. Όλα τα δικαιολογητικά (εξετάσεις, γνωµατεύσεις, λογαριασµοί κ.α.) βρίσκονται στο Σωµατείο και είναι στη διάθεση όποιου συναδέλφου επιθυµεί. 

ΠΗΓΗ:pseep.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου