Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

            Πραγματοποιήθηκε χθες 15/07/14 έκτακτο Δ.Σ., όπου συζητήσαμε τις αποφάσεις της Διοίκησης της Εταιρείας για τα Οργανογράμματα.
            Αφού έγινε διεξοδική συζήτηση, λαμβάνοντας υπ’ όψιν  τη  σημερινή  κατάσταση και το περιβάλλον κάτω από το  οποίο  ζητούνται οι  αναδιαρθρώσεις  των οργανογραμμάτων, το Δ.Σ. πήρε ομόφωνη απόφαση για την πραγματοποίηση Περιφερειακών Συνελεύσεων την Πέμπτη 17/07/14 στην Αθήνα, στο Αμφιθέατρο  του  Νέου  Διοικητηρίου  των  ΒΕΑ  και  ώρα  15:30  και  την  Παρασκευή 18/07/14 στη Θεσσαλονίκη, στο Κεντρικό Μηχανολογικό των ΒΕΘ και ώρα 15:30.
            Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να συμμετέχουν προκειμένου να ενημερωθούν γύρω από το θέμα των οργανογραμμάτων.
            Την Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Ιουλίου 2014, σε ολοκλήρωση των διαδικασιών της Γενικής Συνέλευσης, θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία για να αποφασίσουμε τον τρόπο αντιμετώπισης των αποφάσεων της Εταιρείας για τα οργανογράμματα.
            Οι προτάσεις που καλούνται οι συνάδελφοι να τοποθετηθούν, όπως αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο κατά πλειοψηφία, είναι οι παρακάτω:
Α.  Συνέχιση των διαπραγματεύσεων ενάντια στην απόφαση της Εταιρείας για τα οργανογράμματα, βάζοντας ασφαλιστικές δικλείδες για την ασφάλεια και την λειτουργία των διυλιστηρίων και διασφαλίζοντας με Πρακτικό Συμφωνίας τους εργαζόμενους που επηρεάζονται από τις αλλαγές αυτές. Άμεσες προσλήψεις - κάλυψη κενών θέσεων.
Β. 10ήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες για ανατροπή των αποφάσεων της Εταιρείας για τα οργανογράμματα.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

            Η απόφαση που καλούμαστε να πάρουμε είναι κρίσιμη για το παρόν και το μέλλον της δουλειάς μας. Η συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη, γιατί από αυτήν θα κριθεί και η αποτελεσματικότητα του αγώνα μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΕ.ΣΥΝ. ΒΕΑ 17/07/2014 ΚΑΙ ΠΕ.ΣΥΝ. ΒΕΘ 18/07/2014

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ 28-29/07/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου