Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ο θρασύς Ντ. Γιαρός «απειλεί» να καταστρέψει τους ρωσικούς πετρελαιαγωγούς στην Ουκρανία


Με θράσος, ο ηγέτης της νεοναζιστικής οργάνωσης «Δεξιός Τομέας», Ντμίτρo Γιαρός, απειλεί να καταστρέψει ρωσικούς αγωγούς μεταφοράς πετρελαίου που διατρέχουν την ουκρανική επικράτεια, εάν δεν έχει επιτευχθεί μια διπλωματική λύση με τη Μόσχα, επιβεβαιώνοντας έτσι, με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, τις ρωσικές κατηγορίες εναντίον του για «υποκίνηση σε τρομοκρατία»!

Σε μία έντονα φορτισμένη ομιλία του, ο Γιαρός είπε στους υποστηρικτές του ότι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αντισταθούν στους  Ρώσους «κατακτητές». 

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στον εχθρό να πραγματοποιήσει μια επίθεση πολέμου στην ουκρανική επικράτεια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ρωσία βγάζει χρήματα με την αποστολή πετρελαίου μέσω των αγωγών μας προς τη Δύση.

Εμείς θα καταστρέψουμε αυτούς τους πετρελαιαγωγούς και θα στερήσουμε στον εχθρό μας αυτή την πηγή εισοδήματός του», δήλωσε ο ηγέτης του «Δεξιού Τομέα». 

Ο Γιαρός, τέλος, απηύθυνε έκκληση προς τους οπαδούς του, προτρέποντάς τους να πάρουν τα όπλα εναντίον της Ρωσίας, εάν δεν επιτευχθεί διπλωματική λύση.

ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου