Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Συγκροτείται Ομάδα Εργασίας για το αγροτικό πετρέλαιιο


Ομάδα Εργασίας για την εξέταση εναλλακτικών προτάσεων για τη δυνατότητα θέσπισης αγροτικού πετρελαίου κίνησης με μειωμένη φορολόγηση και με ταυτοποίηση δεδομένων για κάθε αγρότη σε αντικατάσταση του σημερινού συστήματος επιστροφής του ειδικού φόρου, ώστε να εξυπηρετούνται οι πραγματικές ανάγκες στήριξης της παραγωγικής διαδικασίας, συγκροτεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Η Ομάδα Εργασίας θα αποτελείται από 9 μέλη, τα οποία θα είναι μη αμειβόμενα και η θητεία του θα λήξει στις 30 Ιουνίου του 2014.
Η Ομάδα θα αποτελείται από τους:
α. Μόσχο Κορασίδη, Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως Πρόεδρο.
β. Παναγιώτη Κοντόσθενο, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ11 Μηχανικών με βαθμό Β', Προϊστάμενο του Τμήματος Εκμηχάνισης και Εξηλεκτρισμού Γεωργίας της Διεύθυνσης Αξιοποίησης Εγγειοβελτιωτικών Έργων και Μηχανικού Εξοπλισμού, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Τσικνάκη, ΤΕ Τεχνολόγο Μηχανολογίας, υπάλληλο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, με βαθμό Δ', της ίδιας Διεύθυνσης.
γ. Στυλιανό Κοκκίδη, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ10 Οικονομικού με βαθμό Β', της Διεύθυνσης Αγροτικής Πολιτικής και Τεκμηρίωσης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή το Στυλιανό Αλεξιάδη με βαθμό Δ' του ίδιου κλάδου και Διεύθυνσης.
δ. Κυριάκο Μπαμπασίδη, Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή το Γεώργιο Κοσμίδη, ΠΕ Γεωπόνο με βαθμό Α', υπάλληλο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου του Τμήματος Σχεδιασμού Οργάνωσης και Αξιολόγησης Ελέγχων της Διεύθυνσης Τεχνικών Ελέγχων του ίδιου Οργανισμού
ε. Γεώργιο Μονδέλο, υπάλληλο ΠΕ Πληροφορικής με βαθμό Β', με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πληροφορικής του ΟΠΕΚΕΠΕ, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Κωνσταντίνα Κονοβέση, ΠΕ Γεωπόνο με βαθμό Δ', υπάλληλο με ίδια σχέση εργασίας, Προϊσταμένη του Τμήματος Διαχείρισης Δεδομένων και Μητρώων, της ίδιας Διεύθυνσης και Οργανισμού.
στ. Ευδοκία Βενιζέλου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Τελωνειακών με βαθμό Δ', του Τμήματος Α' Φορολογίας Πετρελαιοειδών Προϊόντων της Διεύθυνσης Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης του Υπουργείου Οικονομικών ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την θεοδώρα θεοδωρακοπούλου, υπάλληλο του ίδιου κλάδου και Διεύθυνσης, με βαθμό Ε'.
ζ. Όλγα Χαραλαμπάκη, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Δημοσιονομικών με βαθμό Ε2', του Τμήματος Εσόδων της Διεύθυνσης Προϋπολογισμού της Γενικής Κυβέρνησης, του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Ζωή Ιωαννάτου, υπάλληλο του ίδιου κλάδου και Διεύθυνσης, με βαθμό Δ'.
η. Μαρία Τζαφάλια, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής, με βαθμό Γ3', Προϊσταμένη του Τμήματος Γ', Τελωνειακών Εφαρμογών της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Γιώργο Λυρίδη υπάλληλο του ίδιου κλάδου και Διεύθυνσης, με βαθμό Δ'.
θ. Παναγιώτα Γκόλφη, υπάλληλο του κλάδου ΤΕ Πληροφορικής με βαθμό Ε' που υπηρετεί στο τμήμα Γ', Τελωνειακών Εφαρμογών της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Μαρία Γκίκα υπάλληλο του ίδιου κλάδου, βαθμού και Διεύθυνσης.

ΠΗΓΗ:energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου