Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Επίθεση Παπανδρέου στον Καραμανλή

Επίθεση Παπανδρέου στον Καραμανλή
Με ανακοίνωσή του το γραφείου τύπου του Γ. Παπανδρέου καλεί την κυβέρνηση να πάρει πίσω την τοποθέτηση Παπαθανασίου στα ΕΛΠΕ και εξαπολύει επίθεση εναντίον του Κ. Καραμανλή.

«Το ζήτημα δεν είναι ο κ. Παπαθανασίου. Είναι οι αντιλήψεις, οι νοοτροπίες και οι συμπεριφορές που επικράτησαν στη διαχείριση των δημοσίων πραγμάτων επί των ημερών της κυβέρνησης Καραμανλή, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ελλειμμάτων και τη διόγκωση του χρέους, τα ψευδή στατιστικά στοιχεία των δημοσιονομικών μεγεθών και βεβαίως, την αναξιοπιστία της χώρας διεθνώς, όλα αυτά δηλαδή, που οδήγησαν τη χώρα στην κρίση. Ο κ. Παπαθανασίου, με τις επιλογές του και τις αποφάσεις του ως Υπουργός Οικονομικών, συνέβαλε σε αυτήν την καταστροφική πολιτική».

Παράλληλα κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι επι των ημερών του διπλασιάστηκε το χρέος, ενώ επιτίθεται και εναντίον του ΠΑΣΟΚ που δέχθηκε την συγκεκριμένη τοποθέτηση.

«Κατέστησε τη χώρα διεθνώς αναξιόπιστη, με τα ψευδή στατιστικά στοιχεία, ενώ παράλληλα απέκρυπτε συνειδητά, μαζί με τον τότε πρωθυπουργό, την αλήθεια σχετικά με την κατάσταση της οικονομίας από τον Ελληνικό λαό. Και είναι αδιανόητο, ότι το ΠΑΣΟΚ, ως κυβερνητικός εταίρος, επέτρεψε να υπάρξει αυτή η επιλογή. Το ΠΑΣΟΚ, που σήκωσε μόνο του το βάρος της αντιμετώπισης της κρίσης που άλλοι προκάλεσαν - και στη συνέχεια, ανερυθρίαστα, όχι μόνον ήταν απόντες αλλά και στέκονταν απέναντι στις προσπάθειες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ».

ΠΗΓΗ:enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου