Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Χάρης Σαχίνης: Αποχωρεί από τη ΔΕΠΑ και πηγαίνει στην Global Finance

Χάρης Σαχίνης: Αποχωρεί από τη ΔΕΠΑ και πηγαίνει στην Global Finance
Την αποχώρησή του από τη ΔΕΠΑ ανακοινώνει με επιστολή του ο επικεφαλής της εταιρείας κ. Χάρης Σαχίνης ο οποίος αποφάσισε να αποδεχθεί προσφορά της Global Finance και να γίνει partner της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή επισημαίνονται τα εξής:

Θέλω να σας ενημερώσω ότι, τώρα που τελειώνει η διαπραγμάτευση με την Gazprom για μείωση των τιμών, αποφάσισα να αποδεχθώ προσφορά της εταιρίας Global Finance για να γίνω partner της εταιρίας.

H Global Finance είναι ένα από τα μεγαλύτερα private equity funds στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και πιστεύω ότι θα συμβάλω στο να ελκύσει και να διαχειριστεί νέα κεφάλαια προς όφελος της ευρύτερης Ελληνικής οικονομίας. Η Global Finance έχει κατορθώσει να καθιερώσει στην Ελλάδα την αγορά των Private Equity Funds, ενώ αξιοποιώντας τη μακρόχρονη εμπειρία της και το δίκτυο σχέσεων στις χώρες της Ν.Α. Ευρώπης, εξειδικεύεται στην ανάδειξη εταιρειών με τοπική δραστηριότητα σε σημαντικούς «παίκτες» της περιοχής. Χαρακτηριστικό της επιτυχημένης πορείας της Global Finance είναι το γεγονός, ότι από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, οι εταιρίες επιχειρηματικών συμμετοχών που συμβουλεύει έχουν αντλήσει συνολικά κεφάλαια ύψους άνω των ?850 εκατομμυρίων και έχουν πραγματοποιήσει 80 επενδύσεις σε 10 χώρες.

Χαίρομαι επίσης γιατί, με την συνεχή και έντονη προσπάθεια του προσωπικού της, η ΔΕΠΑ κατέχει ηγετική θέση στην απελευθερωμένη και ανταγωνιστική αγορά αερίου την οποία και προώθησε, πρωτοστατεί στις εξελίξεις και διασυνδέσεις στην ευρύτερη περιοχή που θα συμβάλουν στην περαιτέρω μείωση των τιμών του φυσικού αερίου, ενίσχυσε  την ευελιξία του χαρτοφυλακίου της, διασφάλισε τον απρόσκοπτο εφοδιασμό της αγοράς με φυσικό αέριο, αλλά και εκπλήρωσε αδιάλειπτα τις οικονομικές υποχρεώσεις της προς τους ξένους προμηθευτές της σε συνθήκες πρωτοφανούς έλλειψης ρευστότητας στην ενεργειακή αγορά. Η ΔΕΠΑ, παρά την οικονομική κρίση, είναι σήμερα μια υγιής και δυναμική επιχείρηση και είμαι σίγουρος για την ανοδική της πορεία τα επόμενα χρόνια.

ΠΗΓΗ:newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου