Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΚΕΕΠ



Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Αυτό το διάστημα εξελίσσεται η διαδιακασία για τη διαπραγμάτευση της ΕΣΣΕ  και του Εσωτερικού Κανονισμού.  Οι επαφές μεταξύ Συνδικάτου και Εταιρείας είναι συνεχείς, οι αναλύσεις και η ανταλλαγή απόψεων από τα μέλη του Συνδικάτου είναι απαραίτητη.
Δυστυχώς για δεύτερη συνεχή Συνεδρίαση υπάρχει καταγγελία από μέλος του Δ.Σ του ΠΣΕΕΠ για προσπάθεια παρεμπόδισης ως προς την συμμετοχή του στα παραπάνω, από πλευράς Διευθυντικών στελεχών στις Εγκαταστάσεις των ΒΕΕ.

Εμείς ως Παράταξη θεωρούμε αυτές τις λογικές απαράδεκτες και πρωτόγνωρες.

Καλούμαι την Διοίκηση της Εταιρείας να σταματήσει αυτές τις πρακτικές και να κάνει αυτό που πρέπει δίχως να οδηγεί τις εξελίξεις σε αποπροσανατολισμούς και σε άλλα «γήπεδα» που οδηγούν σε χάος.

Η πλευρά των εργαζομένων με επικεφαλής το Συνδικάτο τους, οφείλει να μένει ψύχραιμη αλλά και αποφασιστική σε όποια φαινόμενα συμβαίνουν όλο αυτό το διάστημα.

Κρίνεται επίσης ατυχής – τουλάχιστον είναι ο πιο επιεικής όρος που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε  – η απόφαση του Προέδρου του Σωματείου για πρώτη φορά στα χρονικά, να μην εγκρίνει συνδικαλιστικές άδειες σε μέλη του Δ.Σ. του ΠΣΕΕΠ που εργάζονται σε πρόγραμμα βάρδιας, γνωρίζοντας τι σημαίνει αυτό ιδιαίτερα όταν για να είναι συνεπείς ήδη έχουν κανονίσει με τους συναδέλφους το πρόγραμμά τους. 

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτά απλά έτυχαν και δεν σημαίνουν οτιδήποτε άλλο.


ΣΚΕΕΠ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου