Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Αντεργατικό το …ΚΚΕ;


Νέα επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα από το ΚΚΕ. 
Βάσει του νέου καταστατικού του ΚΚΕ τα κομματικά μέλη που εργάζονται στα κομματικά ΜΜΕ αμείβονται εφ’ εξής με τα χρήματα που λαμβάνουν τα επαγγελματικά στελέχη του και υπολογίζονται περί τα 800 !!! ευρώ μικτά. Στο πλαίσιο αυτό ζητείται από όλους τους εργαζομένους στις κομματικές επιχειρήσεις του Περισσού η παραίτησή τους!!! για να χάσουν κάθε εργασιακό δικαίωμα και η υπογραφή ατομικής σύμβασης εργασίας!!!.

Στις επιχειρήσεις του  ΚΚΕ οι αριστεροί εργοδότες καταπατούν κάθε εργασιακό δικαίωμα, γι’ αυτό το λόγο χρειάζεται σήμερα γραμμή σύγκρουσης συνολικά με τη στρατηγική του κόκκινου καπιταλισμού, την πολιτική του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος, και των κομματικών του συνδικαλιστών στον κλάδο που συνεχίζουν να εξαπατούν και να εξαθλιώνουν τους εργάτες.

Αυτή τη βία του ΚΚΕ την καταδικάζει ξεκάθαρα το ταξικό κλαδικό εργατικό κίνημα και στηρίζει κάθε μορφή πάλης της εργατικής τάξης, των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων που αντιστέκονται – αντιδρούν στη βία του κόκκινου καπιταλισμού.

Είναι πια προφανές σε όλους, πως κάθε αμυντική εργατική αγωνιστική κινητοποίηση σε μια κομματική επιχείρηση, ακόμα και όταν στοχεύει στην αποτροπή των συνεπειών της αντεργατικής πολιτικής του ΚΚΕ, είναι αντικειμενικά μια ευθεία πολιτική σύγκρουση με τον κεντρικό πολιτικό σχεδιασμό τους.

Για το ταξικό κλαδικό εργατικό κίνημα, η πάλη ενάντια στο αντεργατικό ΚΚΕ και τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους του στον κλάδο για τα δικαιώματα των εργαζομένων και απολυμένων συναδέλφων μας είναι ανάγκη, σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε, να δεθεί στενά με τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις της εργατικής τάξης.

Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

 ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου